**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση με Ανεξάρτητους Έλληνες !








Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
 
Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2014
 
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
       Σας γνωρίζουμε ότι στις 3 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο επαφών της Ε.Α.Α.Σ. με τα κοινοβουλευτικά κόμματα για ενημέρωσή τους επί των θεμάτων που αφορούν τα Μέλη της, προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 
       Λόγω έκτακτης απουσίας του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ κ. Πάνου Καμμένου, μας δέχτηκε ο κ. Βασίλειος Τρίκας, Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του.  Κατόπιν αυτού, η συνάντηση διάρκειας περίπου μισής ώρας,  έγινε με  γενική συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν τα ε.α. Στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α. ενώ κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα.
 
       Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση ότι το υπόμνημα θα δοθεί στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την δέσμευση για άμεσο επαναπρογραμματισμό αυτής στο Γραφείο των ΑΝΕΛ στη Βουλή.
 
Εκ του Γραφείου Τύπου  της Ε.Α.Α.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Άμεση ενημέρωση, Αθήνα Κατερίνη ούτε μια εβδομάδα. Τι σου είναι το διαδίκτυο!!! μάλλον δια-δ'ιχτυο είναι και μπλέχτηκε στους βρόγχους . Πάντως ο πρόεδρ(α)ς παρά την προγραμματισμένη επίσκεψη τους έγραψε κανονικά. Αλλά πήραν την υπόσχεση ότι θα του παραδοθεί το υπόμνημα,,,,,, Μα καλά που θα το παραδώσουν στον Ομπάμα!!!! Αυτό τώρα θεωρείται ενέργεια από την ΕΑΑΣ και το χαίρονται; Και μετά κάποιοι κάνανε παράπονα στη συγκέντρωση ότι η εφημερίδα μας έρχεται καθυστερημένα και περιέχει γεγονότα που χρήζουν αλατίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή