**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Έφυγε ο Κικίλιας και έμειναν οι Αξκοί της ΕΛ.ΑΣ !


"Άστραψε και βρόντηξε" ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλιας Κικίλιας κατά των επικεφαλής της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο, ο κ. Κικίλιας πριν κατέβει στην Πάτρα είχε εκφράσει την επιθυμία να συναντηθεί με τους «απλούς» αστυνομικούς.

Ωστόσο όταν έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο διαπίστωσε ότι το ακροατήριο ήταν μόνο ανώτατοι αξιωματικοί. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφερόμενος στον κ. Αποστολόπουλο δήλωσε πως «Εγώ δεν ήρθα για τους αξιωματικούς που τους σέβομαι και τους τιμώ, όμως σας είπα από το τηλέφωνο πως θέλω να δω τα παιδιά τους αστυνομικούς. Όταν βρεθούν εδώ τα παιδιά για τα οποία ήρθα τότε θα μιλήσω», και φανερά εκνευρισμένος έφυγε από το χώρο.
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ
ΣΧΟΛΙΟ :  Κοιτάξτε πως μιλάει ο Κικίλιας με τα χέρια στην μέση σε στυλ ΄΄τσαμπουκά΄΄  στον Ταξχο ΄΄Οταν μαζέψεις τα παιδιά τοτε θα έρθω να μιλήσω΄΄ Τώρα θυμάται   τα ΄΄παιδιά΄΄ Ω ! Τι εκτίμηση τρεφει προς τον ΄΄υφιστάμενό του ΄΄ Ανώτατο Αξκό !! Και όλα αυτά μπροστά στις κάμερες !!!! Μπραβο υπουργάρα !!!!!Τιμώρησέ τον κιόλας με κατοίκον περιορισμό !!! Στο χέρι σου είναι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου