**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Τρεις μήνες πίσω πάει η ΄΄αποκατάσταση΄΄ των συντάξεων των αποστράτων !




05.11.2014 | 23:24
Image
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι απόστρατοι. Οι πληροφορίες που έχουν οι ενώσεις τους δεν είναι ευχάριστες. Σύμφωνα μ΄ αυτές το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν έχει λάβει καμία οδηγία από το υπουργείο Οικονομικών και συγκεριμένα από τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα ώστε να προχωρήσει η μερική αποκατάσταση των συντάξεων των αποστράτων!

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός από την ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη αλλά και από το βήμα της Βουλής είχε πει ότι οι μισθοί των εν ενεργεία αλλά και οι συντάξεις των αποστράτων θα “διορθώνονταν” έστω μερικώς. Και όλοι ανέμεναν ότι αυτό θα γινόταν από τον Νοέμβριο.

Χθες έγινε γνωστό μέσω ανοιχτής επιστολής που έστειλαν στον πρωθυπουργό οι στρατιωτικοί της ΠΟΕΣ ,ότι οι μισθοί τους δεν πρόκειται να μεταβληθούν προς το καλυτερο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τώρα και οι απόστρατοι ανησυχούν αφού όπως μαθαίνουν θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες ακόμη για να δουν την όποια “διόρθωση”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου