**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Παραγιουδάκης προς Κωσταράκο : ΄΄ Λάθος η παρουσία σου στο γερμανικό νεκροταφείο ΄΄



23.11.2014 | 18:11
Image
Βόμβα του Επίτιμου Α/ΓΕΕΘΑ Μανούσου Παραγιουδάκη για την παρουσία του Μιχαήλ Κωσταράκου σημερινού Α/ΓΕΕΘΑ στο γερμανικό νεκροταφείο του Διονύσου όπου είναι θαμμένοι κοντά στους 10.000 γερμανούς στρατιώτες.

Ο κ.Παραγιουδάκης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης ,το Κρήτη TV δεν “μάσησε τα λόγια” του.


“Κατά παράδοση ποτέ Α/ΓΕΕΘΑ δεν πήγε…Μας προσκαλούσαν αλλά πάντα το βάζαμε στην άκρη. Δεν επιτρέπεται…

Για τον συνάδελφο θα του πω τηλεφωνικά ότι δεν έπραξε σωστά.

Δεν είναι μόνο οι κανονισμοί. Είναι οι παραδόσεις μας που τις τηρούμε αυστηρά . Έχουμε κώδικα παραδόσεων που τον τηρούμε όχι για την ειρήνη αλλά για τον πόλεμο. Να τρέξεις να συνδράμεις τον στρατιώτη , το τάγμα σου ,τον συνάδελφο που χάνεται δίπλα σου", είπε μεταξύ άλλων ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ.

Το σημείο στο οποίο αναφέρεται στο θέμα ο κ.Παραγιουδάκης είναι στο 01.06.02.

Για τον Ρίχτερ

Ο Μανούσος Παραγιουδάκης θέλησε να μιλήσει δημόσια με αφορμή την αναγόρευση του Γερμανού ιστορικού Χ.Ρίχτερ σε διδάκτορα του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Ενός ιστορικού που έχει χαρακτηρίσει “βρώμικη” την αντίσταση των Κρητικών στην Μάχη της Κρήτης.Τα όσα έχει γράψει ο Ρίχτερ ,μερικά από τα οποία διάβασε ο Αρχηγός είναι απλά εξοργιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου