**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Στις Λέσχες των ΕΔ και η σίτιση των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών !!!


Τη σίτιση των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών που, κατά το σχολικό έτος 2014-2015 υπηρετούν σε σχολικές μονάδες εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας τους*, αναλαμβάνει και φέτος το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ).
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ κ. Παναγιώτης Μανούρης δήλωσε: «Μετά από εξοικονόμηση πόρων από τη μείωση των λειτουργικών δαπανών και μέσα από μια χρηστή οικονομική διαχείριση, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και φέτος θα στηρίξει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, στη δύσκολη αυτή συγκυρία».
* Το Πρόγραμμα «Σίτιση Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών στις Λέσχες Αξιωματικών ΥΠΕΘΑ» παρέχει στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας τους:
Πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σίτισης που οι Ένοπλες Δυνάμεις παρέχουν στο προσωπικό τους, έναντι εξαιρετικά χαμηλών τιμών,
Χορήγηση τροφείων για τις προαναφερθείσες υπηρεσίες σίτισης που έλαβαν.
Το Πρόγραμμα που αποτελεί κοινή δράση των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) και Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ), εντάσσεται στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και ΥΠΑΙΘ με τίτλο: «Καθορισμός Πλαισίου Παροχής Αμοιβαίων Διευκολύνσεων».
Περισσότερες πληροφορίες προς τους ενδιαφερομένους, παρέχονται στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ (www.inedivim.gr
 
ΣΧΟΛΙΟ : Γιατί να μην έχουν δικαίωμα πρόσβασης και τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ που κατέχουν και είναι και μέλη της ΕΑΑΣ ??? Αυτοί άραγες δεν μπορούν να συνεισφέρουν στην αύξηση των εσόδων μας (ΕΚΟΕΜΣ ) ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου