**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014


Οι συνήγοροι των Στρατιωτικών για μία ακόμα φορά αντιμέτωποι με τα επιχειρήματα του Υπ. Οικονομικών PDF Εκτύπωση E-mail
News

Ραντεβού στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχουν δώσει σημερα Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014, οι συνήγοροι των Ομοσπονδιών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας προκειμένου να αποκρούσουν τα γνωστά επιχειρήματα του υπουργείου Οικονομικών βάσει των οποίων... δεν γίνεται πλήρης επιστροφή των ποσών που διεκδίκησαν και δικαιούνται με τη βούλα πλέον και του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας.

Όλα δείχνουν ότι η συζήτηση ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης, σήμερα, μετά τη διαπιστωμένη από αυτό μη συμμόρφωση του Δημοσίου προς τις αποφάσεις της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα διότι για πρώτη φορά οι ανώτατοι δικαστές κατά πάσα πιθανότητα θα καταλογίσουν και πρόστιμα, απορρίπτοντας τα ισχνά  επιχειρήματα του υπουργείου Οικονομικών.
Είναι πέραν πάσης λογικής η επιχειρηματολογία του υπουργείου Οικονομικών περί δημοσιονομικής πειθαρχίας διότι η Ολομέλεια του ΣτΕ εξαρχής την είχε απορρίψει με την αιτιολόγησή της. Η εμμονή του υπουργείου να επικαλείται τα ίδια επιχειρήματα μάλλον αποκαλύπτει τους φόβους που έχουν καταλάβει τα στελέχη του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι προβαίνει ήδη στην μερική αποκατάσταση των αδικιών. Αντιθέτως οι δικαστές, ιδίως μετά τις σκληρές αντικυβερνητικές τους ανακοινώσεις, θα έχουν κάθε λόγο να δείξουν στον ελληνικό λαό ότι αυτά που λένε τα εννοούν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου