**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση ΕΑΑΑ στα μέλη της για προσφυγή αγωγών διεκδίκησης αναδρομικών


Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει η Ε.Α.Α.Α για την ενημέρωση των μελών της αναφορικά με τις δικαστικές διεκδικήσεις των αναδρομικών θα θέλαμε να σας επισημειώσουμε τα κάτωθι:.....
- Η υπ’ αριθμ. 2192/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας ισχύει για όλα τα εν αποστρατεία Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

- Η εκτέλεση της απόφασης έπρεπε να είχε ήδη υλοποιηθεί από την κυβέρνηση.

- Η καθυστέρηση της εκτέλεσης αυτής είναι άκρως ανησυχητική και θέτει σε κίνδυνο το δικαίωμά μας για τη λήψη των αναδρομικών.

- Μοναδικός τρόπος να εξασφαλίσουμε πλήρως την απαίτηση μας αυτή είναι η άσκηση των αγωγών στο ΙΙΙ Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου γιατί μόνον έτσι διακόπτουμε την παραγραφή.

- Όσοι συνάδελφοι είχαν καταθέσει αίτηση διακοπής παραγραφής στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους τους καλύπτει κατ’ εκτίμηση για χρονικό διάστημα μέχρι 6 μήνες από την κατάθεση της αίτησης.

Ενόψει όλων αυτών συνιστούμε στα μέλη μας να προσφύγουν άμεσα σε νομικό παραστάτη της επιλογής τους εξειδικευμένο στα ζητήματα μας για να δρομολογήσουν τις ενέργειες για την άσκηση της αγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να σας δώσει ο νομικός σύμβουλος του Συντονιστικού των τριών ενώσεων ΕΑΑΝ, ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ κ. Καρανίσας Θωμάς Αντγος ε.α (Δ) στα τηλέφωνα: 210-3800628, 6974632000.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΑΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου