**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

΄΄ Κίνημα ΄΄ υποστήριξης του ναυάρχου ! Τα παράλογα επιχειρήματα ... εύκολα ΄΄ καίγονται ΄΄ !

“Κίνημα” υποστήριξης του ναυάρχου που δεν δέχτηκε τον απαιτούμενο έλεγχο στην πύλη του ΥΠΕΘΑ από υπαξιωματικό.

Το επιχείρημα; “Ήταν υποχρεωμένος ο υπαξιωματικός να αναγνωρίσει τον ναύαρχο”!

Έχουμε και λέμε:

•Δεν ήταν υποχρεωμένος να τον γνωρίζει. Ο υπαξιωματικός του ΠΝ υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ και δεν έχει υπηρετήσει ποτέ με τον ναύαρχο, ο οποίος δεν είναι…διάσημος ούτε εντός του προσωπικού του ΓΕΝ αφού αποφεύγει τις επαφές με το προσωπικό ακόμη και για ευχές Χριστουγέννων που λέει ο λόγος.

•Όχι δεν υπήρχε φωτογραφία του στην πύλη. Το λέμε αυτό γιατί διαβάσαμε το επιχείρημα ότι υπάρχουν φωτογραφίες των προσώπων που πρέπει να αναγνωρίζονται . Στον χώρο που έκανε έλεγχο ο υπαξιωματικός ΔΕΝ υπάρχουν φωτογραφίες. Κι όπου υπάρχουν ο ναύαρχος δεν υπάρχει.

•Όσοι είναι θερμοί υποστηρικτές των θεσμών, των κανονισμών και των διαταγών και τώρα υποστηρίζουν ότι “για όλα φταίει” ο υπαξιωματικός δεν ενοχλούνται με το γεγονός ότι ο ναύαρχος δεν φορούσε την στολή του όπως προβλέπεται;

Και για να τελειώνουμε με τα αυτονόητα θα μεταφέρουμε την σκηνή που μας μετέφερε απόστρατος ναύαρχος που διάβασε την ιστορία της πύλης και δεν την πίστευε: “Σε λιμάνι του εξωτερικό είμασταν δεμένοι μαζί με αμερικανικό πλοίο. Μας έκανε εντύπωση ότι ο αμερικανός κυβερνήτης έδειχνε το “πάσο” του στον ναύτη που τον χαιρετούσε αναγνωρίζοντας βέβαια τον κυβερνήτη του”.

Επίσης όποιος έχει υπηρετήσει την θητεία του ειδικά στον Στρατό Ξηράς έχει πέσει ...θύμα της "λογικής" να μην κάνει αναγνώριση στον δεκανέα που λίγη ώρα πριν έπινε καφέ μαζί του στο ΚΨΜ . Το "μάθημα" που δίνεται στους νεοσύλλεκτους που την πατάνε είναι να τους βγάζουν αναφορά.

Ας μην συνεχίσουμε...

Αυτά για να μην χάνουμε την ουσία…

ΣΧΟΛΙΟ : ΄΄Αμερικανός κυβερνήτης έδειχνε το ΄΄πάσο ΄΄ του στον ναύτη που τον χαιρετούσε...΄΄
Καλά , όσοι έχουμε πάει στο εξωτερικό ΤΙΠΟΤΑ δεν ΜΑΘΑΜΕ από τις συμπεριφορές των ξένων ανωτέρων προς τους κατωτέρους των ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου