**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Το ΓΕΣ ΄΄εβγαλε στον αέρα΄΄ την μισθοδοσία Ιανουαρίου 2015 - Τι προκύπτει !

Ανέβηκε από το ΓΕΣ η μισθοδοσία του Ιανουαρίου του 2015 .

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει ότι “το ΓΕΣ ανεβασε στην Ηλεκτρονική Πύλη Διαδικτυακών Υπηρεσιών του, το αναλυτικό φύλλο μισθοδοσίας Ιανουαρίου 2015 του εν ενεργεία Στρατιωτικού προσωπικού που μισθοδοτείται από το ΟΛ.ΚΕ.Σ.

Η μισθοδοσία θα καταβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Οι δικαιούμενες συνολικές αναδρομικές διαφορές αποδοχών που θα καταβληθούν σταδιακά σε τριάντα έξι (36) μηνιαίες ισόποσες δόσεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται από την επόμενη μισθοδοσία, δηλαδή την 27 Ιαν 2015.

Εαν οι δικαιούμενες συνολικές αναδρομικές (μικτές) διαφορές αποδοχών δεν υπερβαίνουν το ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00 €), αυτές θα καταβληθούν σε μία (1) δόση, την 27-1-2015.

Όσοι δικαιούχοι των ως άνω διαφορών ήταν εν ενεργεία στελέχη κατά ένα μέρος του ανωτέρω χρονικού διαστήματος (από 1-8-2012 έως 30-6-2014) και κατά το υπόλοιπο, κατέστησαν συνταξιούχοι, η εκκαθάριση και πληρωμή των ποσών της εν λόγω διαφοράς αποδοχών, που αφορούν το χρονικό διάστημα της ενέργειας, θα γίνει σε μία δόση την 27-1-2015, από την Υπηρεσία στην οποία υπηρέτησαν κατά το χρόνο της ενέργειας (συμπεριλαμβανομένου του χρονικού διαστήματος των τρίμηνων αποδοχών,σε περίπτωση επιλογής τους)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου