**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ταξίαρχος με 31 έτη υπηρεσίας λαμβάνει 4 ευρώ αύξηση και 14 ευρώ αναδρομικά 6 μηνών !




PDF Εκτύπωση E-mail
1413
Τεράστιες εκπλήξεις (αρνητικές αλλα αναμενόμενες, όπως τόσο καιρό αναφέρουμε) επιφυλάσσει το ενημερωτικό σηεμίωμα σύνταξης για τα απόστρατα στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α., μετά την εφαρμογή του ν. 4307/2014 (όπου προβλέπεται μερική αποκατασταση συνταξίμων αποδοχών και αναδρομικά 6 μηνών).Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι μπορουν να οδηγηθούν στην ιστοσελίδα του ΓΛΚ εδω, και αφού επιλέξουν
το πεδίο (από την αριστερή πλευρά) ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ
πληκτρολογουν  είτε τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης (κωδικός
πρόσβασης στο TAXISNET: Όνομα χρήστη/username - Κωδικός
πρόσβασης/password) , και στη συνέχεια επιλέγουν το πεδίο Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα και για το έτος 2015 - μήνα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.
Συνάδελφος Ταξίαρχος που πρόλαβε να εκτυπώσει το ενημερωτικό του μετά μεγάλης του απογοητεύσεως διαπίστωσε τα παρακάτω :
4307
Δηλαδή επαναφορά των συνταξίμων του αποδοχών του Ιουλίου του 2012, στο επιπεδο του +(2,15 %) !!!!
Μετά απο αυτή την "ψυχρολουσία", κρίνεται πλέον ως μονόδρομος για την τελική δικαίωση των στελεχών, η άσκηση ενδικων μέσων - κατάθεση ομαδικών αγωγών, αφού θεωρείται πλέον και μετά από αυτά τα νέα δεδομένα και σε συνάρτηση με τις αποφάσεις του ΣτΕ και της Ολομέλειας του Ελεγκτ. Συνεδρίου, θέμα χρόνου η καταδικαστική-άμεσα εκτελεστή και αμετάκλητη για τη  Δημόσια Διοίκηση, απόφαση, πλήρους δικαιωσης των.
=================
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου