**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Εκπομπή ΄΄ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΄΄ του Γ. Αυτιά !

   Αγαπητοί Συνάδελφοι και ανά την Ελλάδα Φίλοι μας,
 1. Σας προωθείται , το email του μέλους μας Ταξχου ε.α. κ. Αργύρη Ανδριώτη, σύμφωνα με το οποίο θα έχει τηλεφωνική παρέμβαση,στην εκπομπή'' ΚΑΛΗΜΕΡΑ'' του κ. Γ.ΑΥΤΙΑ, για αποκατάσταση της πραγματικής κατάστασης, αναφορικά με παράνομο και προκλητικό τρόπο εφαρμογής της  Απόφασης του ΣτΕ.
2. Στην Ιστοσελίδα μας (www.eaasxanthis.gr), μπορείτε να βρείτε αφού, από έχουν αναρτηθεί η ''ανοιχτή επιστολή '' του κ. Ανδριώτη, όπως  και η απάντηση σ'αυτήν του Δημοσιογράφου κ. Γ.Αυτιά.
3. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.
Για το ΤΣ/Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης
      Με εκτίμηση
Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
   Πρόεδρος ΤΣ
( κιν: 6937100910)
---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Αργύριος Ανδριώτης <argy17@otenet.gr>
Ημερομηνία: 18 Δεκεμβρίου 2014 - 6:27 μ.μ.
Θέμα: ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" κ. Γ. ΑΥΤΙΑ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ, ΘΑ ΒΓΩ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΣΚΑΪ», ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ, 20/10/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ 07.30 ΚΑΙ 08.00 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου