**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Κοινού Συντονιστικού Οργάνου Ενώσεων Στρκών !

Ανακοίνωση Κοινού Συντονιστικού Οργάνου Ενώσεων Στρατιωτικών

Όπως είναι γνωστό και σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο δελτίο τύπου, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό μέσα στην Π.Ο.Ε.Σ. κατέστησαν επιβεβλημένη την πρωτοβουλία δημιουργίας Κοινού Συντονιστικού Οργάνου των τριών Ενώσεων (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. – Ε.Σ.ΠΕ.Θ. – Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.).
Το Συντονιστικό Όργανο συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων που από την αρχή έχει θέσει και ανακοινώσει. Εξαιτίας όμως των εκτάκτων εξελίξεων που έχουν προκύψει στο ένα εξ αυτών μέλος του (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.), κρίνει ορθό να γνωστοποιήσει τα εξής:
• Λόγω της απόφασης του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας και την έναρξη διαδικασιών εκλογής νέου Δ.Σ. (Έκτακτη Γενική Συνέλευση – Εκλογές), αναστέλλεται η συμμετοχή της εν λόγω Ένωσης στο Συντονιστικό Όργανο.
• Όταν εκλεγεί νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Θ. θα αποφασίσει εάν επιθυμεί τη συνέχεια της συμμετοχής της Ένωσης στο Συντονιστικό Όργανο.
Με αφορμή τα παραπάνω, θα θέλαμε να αναφέρουμε και τα εξής:
• Ζητάμε από την Π.Ο.Ε.Σ. να μην επιχειρήσει να εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο στις διαδικασίες εκλογής νέου Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας και να αποβάλει από την Ομοσπονδία αυτόν που επιχειρεί να εκμεταλλευτεί χρησιμοποιώντας ακόμα και το όνομα του Προέδρου της ΠΟΕΣ σε δηλώσεις του.
• Στεκόμαστε στο πλευρό του απερχόμενου Δ.Σ. που δέχεται έναν «βρώμικο» πόλεμο λάσπης τις τελευταίες μέρες από συγκεκριμένα και κατευθυνόμενα άτομα.
Το Συντονιστικό Όργανο παραμένει δυνατό, συνεχίζει το έργο του και παλεύει ακόμα πιο δυναμικά για την ενδυνάμωση της φωνής των Στρατιωτικών αλλά και την ενότητα στις Ενώσεις και την Ομοσπονδία. Στον πόλεμο που δεχόμαστε απαντάμε με την αλήθεια.
ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ – ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
-ΟΙ-
ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Ανακοίνωση Κοινού Συντονιστικού Οργάνου Ενώσεων Στρατιωτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου