**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η κοροϊδία έχει και τα όριά της !





Κύριε Πρόεδρε, κ.κ. συνάδελφοι και μέλη  του ΔΣ της ΕΑΑΣ.

Με την κοινοποίηση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους των ενημερωτικών σημειωμάτων της σύνταξης μηνός Ιανουαρίου 2015, φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση της κυβέρνησης να μην μας επιστρέψει ούτε το 50% από τα παράνομα παρακρατηθέντα με τον αντισυνταγματικό Ν.4093.

Με διάφορα λογιστικά τρυκ , ( αύξηση φόρου, αύξηση άλλων κρατήσεων κ.λ.π. ) , η κυβέρνηση μας επιστρέφει ποσόν κάτω του 15% - 20%, γελειοποιώντας και τα ε.ε. και τα ε.α. Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας., αλλα και την Ελληνική Δικαιοσύνη την οποία σέβεται μόνο όταν εκδίδει αποφάσεις που συμφέρουν την ίδια και τους ξένους τοκογλύφους τις εντολές των οποίων ακολουθεί τυφλά.

Η παραπάνω ενέργεια προσβάλλει για μια ακόμη φορά όλους εμάς, μετά την απόπειρα στροφής της κοινής γνώμης εναντίον μας με την ΄΄βάφτιση΄΄ ως αυξήσεων, την επιστροφή ενός ελάχιστου μέρους από τα κλεμμένα.

Για όλα τα παραπάνω, προτείνω να συγκλιθεί άμεσα το ΔΣ της Ενώσεως και να εκδώσει Δελτίο Τύπου με το οποίο θα καταδεικνύει σε όλους τις αντιδημοκρατικές και παράνομες ενέργειες της κυβέρνησης εναντίον μας.

Επίσης να αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες - κινήσεις ( δικαστικές, συλλογικές και ατομικές ) αλλα και τυχόν άλλες που θα ασκήσουν πίεση προς την κατεύθυνση της πλήρους δικαίωσής μας, ειδικά τώρα, και εν όψει εκλογών.

Εάν είναι δυνατόν επίσης , να γίνει σε όλους  τους ενδιαφερόμενους γνωστό ότι, αν η κυβέρνηση επιμείνει στην απόφαση - κοροϊδία έναντι ημών και της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ότι ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα της ψήφου θα αποδώσουμε ΄΄ Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ΄΄ !

Με εκτίμηση προς όλους σας
Τχης ε.α. Γιώργος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου