**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Σταματήστε την κοροϊδία για αυξήσεις και αναδρομικά !


Περίμενα νάρθει η 22 του Δεκέμβρη να πληρωθώ, να πληρώσω τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ, τον διακανονισμό, την ΔΕΗ, τις Τράπεζες, αναδρομικά θα πάρω λέει έξι μηνών, θα «πλερώσω» και κανένα δανεικό στους πιστωτές μου.

Έκαμα τους λογαριασμούς μου, με κείνη την λίγη αριθμητική που ξέρω και  «έβγαινε» από τα 360 ευρώ  που μου κρατούσαν παρανόμως, το 50% είναι 180 ευρώ, επί έξι μήνες αναδρομικά ίσον πάνω από 1100 ευρώ. Αμ δε, ούτε 450, γιατί την αριθμητική εκεί στο Υπουργείο Οικονομικών κύριε Σταϊκούρα δεν ξέρω πως την μετράτε, γιατί δεν έχετε σεβασμό σε ανθρώπους που νύχτα – μέρα είναι στο δρόμο για την ασφάλεια του Ελληνα πολίτη. Έχετε κύριοι ισοπεδώσει την αξιοπρέπεια των Ελλήνων Αστυνομικών, έχετε ισοπεδώσει την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού με την κοροϊδία σας.

Είναι κρίμα τέτοια συμπεριφορά σ’ έναν λαό υπερήφανο που σεις φτωχύνατε και τον καταντήσατε να περπατάει με το κεφάλι «σκυφτό» και να λοιδωρείται, μια ευλογημένη χώρα, σαν την Ελλάδα, από ανθρώπους που μέχρι προχθές ζούσαν σε ημιαγρία κατάσταση. Ταπεινώσατε τη χώρα μου και το λαό της και οι ευθύνες σας μεγάλες. Που το βρήκατε κύριε, να μας κοροϊδεύετε με «παχιά» λόγια, δεν ντρέπεστε λίγο, και να σκεφτείτε ότι, όταν επί τρία περίπου χρόνια μου πετσοκόψατε την σύνταξή μου και κάθε μήνα κάτω, μου κάνατε στο «πετσόκομα» τις κρατήσεις που αναλογούσαν.

Έρχεστε μετά την απόφαση του ΣτΕ, όλως παρανόμως, με μια παλιά μέθοδο «του αποφασίζουμε και διατάσουμε» και λέτε όχι επιστροφή στο 50% του 2012 τον Ιούλιο. Έρχεσθε πάλι και στην επιστροφή του 50% πάλι φορολογία. Καλά εκεί στην Πανεπιστημίου δεν γνωρίζει κανένας οικονομικά, αλλά θα μου πει ο άλλος, αν ήξεραν δεν θάριχναν την Ελλάδα στη «ξέρα».

Κύριε Βρούτση μην εκτίθεστε με το να λέτε «δεν θα γίνουν περαιτέρω μειώσεις» μισθών και συντάξεων, γιατί χθες που πήγα να πληρωθώ τα μετοχικά και επικουρικά τα έχετε μειώσει προκαταβολικά, οπότε δεν λέτε την αλήθεια, όταν βγαίνετε στα τηλεοπτικά παράθυρα και είναι κρίμα, γιατί στο «σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί». Κύριοι της Κυβέρνησης, ο Θεός να σας φωτίσει εν’ όψει των Χριστουγέννων και του Νέου Ετους, να κάμετε κάτι για τούτο το λαό, γιατί για «πάρτη» σας τάχετε όλα και μην ακούω για μειώσεις των μσθών σας κατά 25% αλλά που; μόνο στα επιδόματα. Εσείς πρώτοι έπρεπε να δώσετε το παράδειγμα, γιατί σεις φτωχύνατε το λαό και όχι ο Αστυφύλακας. Κύριοι της συγκυβέρνησης ξέρετε, σαν συνταξιούχος Αρχηγός, τι αύξηση θα πάρω, σας το λέω αν το αγνοείται είκοσι (20) ευρώ, και μην παρουσιάζετε με αλχημείες υπέρογκα ποσά γιατί μας κοροϊδεύετε.

Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος Αντιστράτηγος ε.α.
Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ
http://espekm.gr/home/?p=3101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου