**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Πέντε ετών μωρό νεκρό και ΟΛΗ η βουλή νομοθετεί για ένα ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ !



Πντε τν μωρ νεκρ κα ΟΛΗ βουλ νομοθετε γι να ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieLwLu59Eq_NRrUfg8hswUOA8ff7JGJhfx9srTVNDbDIE-PPHcQF0zPDMTQNEyVd3NaqVB8RMOB6al5wNXmcs8zbO4d9YwCOq6s77fTmj6XKxqkqGOahHwDNeua6lGpX2m3JB9nI9q1_w/s1600/1671download.jpg
Το έστειλε ο Στέλιος Αγγελίδης

    Ένα παιδάκι 5 ετών πέθανε στα χέρια του Δημοσίου Συστήματος Υγείας..
    Το γύριζαν από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο (Άμφισσα, Λαμία, Λάρισα ) και για νεκροτομή έφτασε στην Θεσσαλονίκη
    Πέθανε γιατί αρχικά δεν υπήρχε Παιδονευρολόγος, και μετά δεν υπήρχε σε λειτουργία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Κι αφού πέθανε δεν υπήρχε ούτε ιατροδικαστής να κάνει νεκροτομή και το έστειλαν νεκρό στην Θεσσαλονίκη.
    Δεν είναι μόνο αυτοί που αυτοκτονούν…
    Είναι κι αυτοί που το σύστημα σκοτώνει λόγω ελλείψεων. Γιατί έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε, να τρώνε, να τρώνε.
    Στην χώρα που ξοφλήθηκαν στο ακέραιο υποβρύχια που δεν πήραμε, Απάτσι που πέφτουν, τραίνα που δεν χωρούν στις γραμμές, εμβόλια για ανύπαρκτη επιδημία και εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ δαπάνες σε Ολυμπιακά και άλλα Δημόσια έργα, στην χώρα των χιλιάδων offshore, των χιλιάδων μαϊμού-συντάξεων και των πολυεθνικών που κάνουν τζίρους δισεκατομμυρίων χωρίς, να πληρώνουν μισό ευρώ φόρο, στην χώρα των δισεκατομμυριούχων της Λίστας Λαγκάρντ, των μεγάλων σταρ, που δηλώνουν «άποροι», στην χώρα της παραγραφής και της ασυλίας, τα δικά μας παιδιά θα πεθαίνουν από έλλειψη γιατρών, φαρμάκων και υποδομών.
    Πέντε χρονών μωρό νεκρό … κι ολόκληρη η Βουλή νομοθετεί για ένα πλούσιο κωλόπαιδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου