**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Επαναφορά της εκπομπής ΄΄ Με Αρετή και Τόλμη ΄΄ στη ΝΕΡΙΤ !



Στο πλαίσιο επικοινωνιακής προβολής της Ε.Α.Α.Σ. και για εθιμοτυπικούς λόγους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στη ΝΕΡΙΤ με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Πέτρο Μάη.

Η συνάντηση, διάρκειας περίπου μίας ώρας, έλαβε χώρα στη ΝΕΡΙΤ, όπου έγινε μια γενική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ αναφορικά με το σκοπό, τη λειτουργία και την οργάνωση της Ένωσης και κατόπιν τέθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την παρουσία μας στα ΜΜΕ.

Κυρίως αναφέρθηκε η προσπάθειά μας για επαναφορά της εκπομπής «ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ» στο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, η οποία σημειωτέον είναι πρωτοβουλία του ΥΠΕΘΑ όπου τόσο εμείς αλλά και το Συντονιστικό έχουμε θέσει, η συμμετοχή σε διάφορα «panel» για συνεντεύξεις ή σε εκπομπές που αφορούν άμεσα ή έμμεσα την Ε.Α.Α.Σ. και τα Μέλη της, ενώ δόθηκε επακριβώς η διάσταση του γιατί δεν είναι σωστό να αποκαλούνται από τα ΜΜΕ με το χαρακτηρισμό «ένστολοι» τα ε.ε. –ε.α. Στελέχη των ΕΔ και ΣΑ.

Ακολούθησε σε άριστο κλίμα συζήτηση, επίλυση εκατέρωθεν αποριών και ανταλλαγή απόψεων, ενώ τέλος η συνάντηση ολοκληρώθηκε με εκδήλωση επιθυμίας για περαιτέρω συνέχιση της επικοινωνίας όποτε απαιτηθεί.

ΣΧΟΛΙΟ : Θα έχουμε πρόσβασει στην εκπομπή ??? Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΑΑΣ θα προσκαλείται στις εκπομπές ???  Θα ανακοινώνονται θέματα που αφορύν τους αποστράτους και γενικώς θέματα των ΕΔ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου