**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Αυτιάς ΄΄ Άδικες οι περικοπές στον ευαίσθητο τομέα των ΕΔ!


Άδικες χαρακτήρισε τις περικοπές που έχουν υποστεί τα στελέχη των ΕΔ ο γνωστός Δημοσιογράφος της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ Γιώργος Αυτιάς, σε επικοινωνία που είχε με το kranosgr μετά τη δημοσίευση από το ιστολόγιο μας ανοιχτής επιστολής του Ταξιάρχου ε.α. Αργύριου Ανδριώτη...
με αφορμή παλαιότερες αναφορές του Δημοσιογράφου στα επιστρεφόμενα αναδρομικά ποσά και στις μνημονιακές περικοπές των στελεχών.
Επικοινωνία με το kranosgr είχε και ο Ταξίαρχος ε.α. Αργύριος Ανδριώτης ο οποίος συνομίλησε σήμερα  με τον Γιώργο Αυτιά μετά από πρωτοβουλία του Δημοσιογράφου ο οποίος και θα παρουσιάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του τα νέα στοιχεία για την μισθολογική αδικία των στελεχών.
Διαβάστε τι δήλωσαν στο kranosgr  o Γιώργοs Αυτιάs και o Ταξιάρχοs ε.α Αργύριοs Ανδριώτηs.

Αγαπητοί φίλοι.

Αφού σας συγχαρώ για την έγκυρη και άμεση ενημέρωση σε θέματα των Ενόπλων μας  Δυνάμεων, μέσω της ιστοσελίδας σας,  αλλά και των άξιων στελεχών τους, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής.

Οι απόστρατοι Αξιωματικοί μας, αλλά και οι εν ενεργεία είναι οι πλέον αδικημένοι από τις μειώσεις μισθών που έγιναν  λόγω των μνημονίων και σ αυτή την αδικία αναφέρομαι καθημερινά.

Είχα την τιμή να μιλήσω πριν λίγη ώρα με τον αξιότιμο απόστρατο Ταξίαρχο Αργύριο Ανδριώτη και συμφωνήσαμε ότι η αδικία συνεχίζεται. Ήταν μία ιδιαίτερα κατατοπιστική συζήτηση που βοήθησε και τους δύο να ανταλλάξουμε  πολλές απόψεις δίκαιες για  τις Ένοπλες δυνάμεις μας και την μισθολογική αδικία.

Μία αδικία που πρέπει να τερματιστεί, γιατί αδίκως έγιναν οι περικοπές στο ευαίσθητο αυτό τμήμα της κοινωνίας μας. 

Αυτά τα τονίζω επι καθημερινής βάσεως και τα γνωρίζουν όλοι. Άλλωστε πάντα στην εκπομπή όταν υπάρχει θέμα που αφορά τα οικονομικά των Ενόπλων δυνάμεων υπάρχει εκπρόσωπος.

Οι απόψεις μας  με τον κ. Ανδριώτη ταυτίζονται στο ότι πρέπει να αποκατασταθούν πλήρως  όλοι οι εργαζόμενοι στις ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και οι απόστρατοι. Αυτό είναι και το δικό μου ζητούμενο, γιατί αναγνωρίζω από την πρώτη στιγμή την αδικία που έχει συντελεσθεί.

Τα ποσά που αρχικά είχαν  προβλεφθεί, ως αποκατάσταση της αδικίας δεν ήταν αυτά που τώρα λαμβάνουν οι απόστρατοι και οι εν ενεργεία, οι οποίοι πρέπει να τύχουν άμεσα  καλύτερης και δικαιότερης  αντιμετώπισης.

Η  θυσία τους υπέρ της Πατρίδος είναι  τεράστια.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, αλλά και ότι κάνετε για τις Ένοπλες  δυνάμεις...

Οι προσπάθειες μου για τελική επίλυση του οικονομικού προβλήματος όλων των εργαζομένων στις Ένοπλες δυνάμεις αλλά και των  αποστράτων συνεχίζονται.

Με τιμή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ 


Αγαπητοί κύριοι
Σας ευχαριστώ για την καταχώρηση της επιστολής μου στην ιστοσελίδα σας.
Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο κ. Γεώργιος Αυτιάς ανταποκρίθηκε αμέσως στην επιστολή και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου. Στην επικοινωνία μας και στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, εδόθησαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και διαπιστώθηκε ότι τα αναφερόμενα στην εκπομπή του οφειλόταν σε λανθασμένα στοιχεία που του είχαν δοθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, τα πραγματικά δεδομένα θα παρουσιασθούν από την εκπομπή του το προσεχές Σαββατοκύριακο και συμφωνήσαμε ότι οι αδικίες στο προσωπικό των Ενόπλων μας δυνάμεων συνεχίζουν να υφίστανται και προς άρσιν των αδικιών αυτών θα συνεχίσει να αγωνίζεται από την πλευρά του.
Με εκτίμηση
Αργύριος Ανδριώτης
Απόστρατος Αξιωματικός ΣΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου