**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 1/2015 !



«ΟΣΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ»
                                          ( ΠΛΑΤΩΝ).                                                                                                                                                                                 
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗTA 1/2015                                                                                        
      ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

1. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Ντρέπομαι, γιατί εμείς οι απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου γίναμε νάνοι της ανθρωπότητας.
Ντρέπομαι, γιατί ξένοι διαφεντεύουν τον τόπο μας.
Ντρέπομαι, γιατί παραδώσαμε το τιμόνι της χώρας στους Γερμανούς σφαγείς μας.
Ντρέπομαι, γιατί Έλληνες έφυγαν από τη ζωή επειδή δεν άντεξαν άλλο το διασυρμό και τη φτώχεια.
Ντρέπομαι, γιατί Έλληνες τρώνε απ΄τα σκουπίδια και κοιμούνται στα παγκάκια την ίδια στιγμή, που κάποιοι θησαύρισαν από τη δυστυχία μας.
Ντρέπομαι, γιατί οι πολιτικοί μας, κάθονται στο ίδιο τραπέζι και συζητούν με τους αρχηγούς κρατών, που διεκδικούν συμφέροντα έναντι της Ελλάδας, ενώ εκκρεμούν αποζημιώσεις για τις θηριωδίες, που διέπραξε ο στρατός τους εις βάρος του έθνους μας.
Ντρέπομαι, όταν κοιτάζω τους άστεγους συμπατριώτες μου και τους νέους, που φεύγουν μετανάστες, γιατί δε βρήκα τη δύναμη, να ξεσηκωθώ και να παλέψω για την πατρίδα.
Ντρέπομαι, γιατί ο αέρας πήρε τη σημαία μας από τα Ίμια.και την ξέσκισε.
Ντρέπομαι, γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα κομμάτι, κομμάτι.
Ντρέπομαι, γιατί φροντίζουν για την πολιτική τους επιβίωση, διεκδικώντας σαρδέλες από τους ξένους, προδίδονταςτην πατρίδα.
Ντρέπομαι, γιατί εγώ άνοιξα την Κερκόπορτα στους εχθρούς με την ψήφο μου.
Ντρέπομαι, γιατί στην επόμενη βουλή οι προδότες θα είναι μέσα.
Ντρέπομαι, γιατί έχω κοντή μνήμη.
.
2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κάποιοι πολιτικοί της συγκυβέρνησης μιλάνε για θυσίες του Ελληνικού Λαού, οι οποίες βεβαίως δεν απέδωσαν θετικά αποτελέσματα για την χώρα μας. Κανένας όμως δεν αναφέρεται στην γενοκτονία που συντελείται με την μείωση του πληθυσμού.
Από τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών προκύπτει ότι το 2014 οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 2.500 και οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 1000 περίπου. Ειδικότερα, το 2014 είχαμε 114.086 θανάτους έναντι των 111.794 το 2013 και 93.280 γεννήσεις ( 94.134 το 2013). Δηλαδή ο ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 20.806 το 2014.



Η μείωση αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στην καταστροφική οικονομική πολιτική κυρίως κατά των μεσαίων και κατώτερων εισοδημάτων. Το ίδιο εχθρική είναι και η πολιτική στους τομείς υγείας και κοινωνικής πρόνοιας. Πως είναι δυνατόν να δημιουργήσουν οικογένεια οι νέοι της γενιάς των 400 ευρώ; Πολύ περισσότερο πως θα συντηρήσουν τα παιδιά τους μετά τις δραματικές μειώσεις των οικογενειακών επιδομάτων και το κλείσιμο μεγάλου αριθμού παιδικών σταθμών; Πως θα ανταποκριθούν στις αυξημένες δαπάνες ιατρικών επισκέψεων, αγοράς φαρμάκων και νοσοκομειακής περίθαλψης των ιδίων και των παιδιών τους, δεδομένου ότι το δημόσιο σύστημα υγείας υπολειτουργεί;

Το δημογραφικό πρόβλημα είναι εντονότερο στην επαρχία και κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές, όπου η συνεχίζεται η ερήμωση και σχολεία όλων των βαθμίδων συνεχίζουν να κλείνουν. Μεγάλο πρόβλημα είναι και το ασφαλιστικό, γιατί δεν υπάρχουν εισφορές νέων ασφαλισμένων σε ένα πληθυσμό που θα είναι γηρασμένος και επομένως οι ανάγκες για συντάξεις και υγειονομική περίθαλψη είναι μεγαλύτερες. Σε μερικά χρόνια και οι  Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο για την υπεράσπιση της Πατρίδος αριθμό νέων στρατευσίμων.

Είναι τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες της συγκυβέρνησης καθώς και των βουλευτών της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι συμμετέχουν στο διαρκές έγκλημα της σύγχρονης γενοκτονίας του. Δεν έχουν καμία δικαιολογία, γιατί θα έπρεπε να αντιδράσουν στα παράλογα οικονομικά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων και κυρίως των οικογενειών με παιδιά. 

Τις ευθύνες αυτές καλούνται να αποδώσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι στις προσεχείς εκλογές.


ΤΕΡΜΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ" του Γένους μας
ΘΑΝΟΣ koukfamily

Το αίμα των αυτοκτονημένων από απελπισία συνανθρώπων μας, των αρρώστων που πέθαναν ψάχνοντας το φάρμακό τους και την δημόσια υγεία, των συνανθρώπων μας που κάηκαν ζωντανοί προσπαθώντας να ζεσταθούν με κομμένο ρεύμα και χωρίς λεφτά για πετρέλαιο, τα δάκρυα των μανάδων που είδαν τα παιδιά τους να μαραζώνουν από την ανεργία ή να φεύγουν στο εξωτερικό, τα δάκρυα για την αδικία των ηλικιωμένων πατεράδων και παπούδων μας των οποίων οι συντάξεις (που ουσιαστικά πλήρωσαν με τον ιδρώτα τους και το αίμα τους) κόπηκαν και η απελπισία όλων των Ελλήνων που ταλαιπωρήθηκαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται μέχρι σήμερα να στοιχειώνουν τα όνειρά σας προδότες του Γένους και οι αιώνιες κατάρες τους να σας συνοδεύουν....


3. ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  ΑΠΟΧΗ

Image

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
       ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.


              
5. 10η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 4ης ΙΑΝ 2015
 Την  Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε  σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών  η  10η κατά σειρά σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του  κόμματος « ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»,  με σκοπό την τήρηση των καταστατικών διαδικασιών για την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και την εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης στη Χώρα.
Η συνεδρίαση άρχισε την 11:00 ώρα και  τηρουμένων των σύννομων και  καταστατικών διαδικασιών διαπιστώθηκε η  απαιτούμενη απαρτία . Όλες οι διαδικασίες έγιναν με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο και σεβασμό στη γνώμη των μελών της ΚΕ, όπως μέχρι τώρα αυτά αποτελούν τα χαρακτηριστικά  γνωρίσματα της πολιτικής δράσης του Συνδέσμου.
 Έγινε η εκλογή νέου προέδρου χωρίς καμία προηγούμενη υποψηφιότητα. Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας  εκλέχθηκε ο Νικόλαος Αλικάκος.
 Αντικαταστάθηκαν , κατόπιν εκλογής, τα παραιτηθέντα μέλη  του ΑΠΣ. Νέα μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν κατά σειρά  : Γεώργιος Κεχαγιάς, Γεώργιος Δουδούμης, Γεώργιος Καρράς, Καλλιόπη Ταχτσόγλου, Απόστολος Σιώκος, Ιωάννης Βέλλιος και Σπυρίδων Καραγεώργος.
Καθορίσθηκε το χρονικό διάστημα λειτουργίας του νέου ΑΠΣ μέχρι τη διεξαγωγή του νέου τακτικού συνεδρίου του ΣΕΕ.
Εγκρίθηκε η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2014.       Εκλέχθηκαν  νέα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2015 οι Γεώργιος Τσακαλώτος, Ιωάννης Βέλλιος και Χρυσούλα Σερεζλή.
 Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός για το έτος 2015. 
Αποφασίσθηκε η μη συμμετοχή του Συνδέσμου στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου  2015. Οι μεθοδευμένες ασφυκτικές χρονικές προθεσμίες της προκήρυξης των εκλογών σε συνδυασμό με την έλλειψη των απαιτουμένων οικονομικών πόρων αλλά και η διαφαινόμενη αλλοίωση της βουλήσεως του εκλογικού  σώματος με τη δημιουργία του πολωτικού κλίματος που συνιστά υποβάθμιση της εκλογικής διαδικασίας όπως  και του ίδιου του δημοκρατικού πολιτεύματος, είναι οι κύριοι λόγοι της μη συμμετοχής. Η ανακοίνωση του Συνδέσμου προς τα μέλη και τους φίλους του θα γίνει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Όλα τα μέλη της Κεντρικής  Επιτροπής με συνειδητή γνώση των δυσκολιών του πολιτικού αγώνος του ΣΕΕ αποφάσισαν ομόφωνα και με συγκινητική θέρμη τη συνέχιση της πολιτικής του δράσης. Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη της πολιτικής δραστηριοποίησης των τίμιων, δημοκρατικών  και πατριωτικών δυνάμεων, ανεξάρτητα από την έκβαση  της μάχης της κάλπης.
6. ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Κατά τη συνεδρίαση του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου της 9ης Ιανουαρίου 2015 συμπληρώθηκε η σύνθεσή του με την εκλογή:
·       του Γεωργίου Τσακίρη ως Β' Αντιπροέδρου
·       του Γεωργίου Δουδούμης ως Γεν. Γραμματέα
·       του Δημητρίου Βαλασίδη ως Προέδρου Επιτροπής Δεοντολογίας
·       του Ευστάθιου Φλώρου ως Ταμία.
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Αλικάκος είχε εκλεγεί από την ΚΕ της 4ης Ιανούαριου, ενώ Α' Αντιπρόεδρος παραμένει ο Ανάργυρος Σαρρήπαπας

7. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ και ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Ιδεολογική τοποθέτηση
Θεωρούμε οτι οι Ενοπλες Δυνάμεις (Ε.Δ.) είναι ο κατ' εξοχήν πυλώνας – υποστήριξης και προώθησης των εθνικών συμφερόντων. Οι Ε.Δ λειτουργούν κυρίως ως παράγων αποτροπής και προβολής εθνικής ισχύος.
Η Πολιτεία πρέπει να τιμά και φροντίζει όλο το στρατιωτικό προσωπικό, εν ενεργεία, εφέδρους και αποστράτους. Οι Ε.Δ πρέπει να παραμένουν ακομμάτιστες.
Η στρατιωτική υπηρεσία είναι ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και υποχρέωση όλων των Ελλήνων πολιτών.
Απόδοση τιμής και σεβασμού σε όλους τους επιζώντες ή πεσόντες για την προάσπιση των ιδανικών του Έθνους. Σεβασμός, αναγνώριση, δικαίωση και ενίσχυση των ορφανικών οικογενειών.
Βασικές αρχές
Η Πολιτεία, στο υψηλότερο επίπεδο, θα πρέπει με σαφήνεια να περιγράφει την Πολιτική Εθνικής Άμυνας σε θεσμικό κείμενο και υποχρεούται δε να διαθέτει τους ανάλογους πόρους στις Ε.Δ.
Οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται και προετοιμάζονται κατάλληλα, ώστε να αντιλαμβάνονται πλήρως και να αποδέχονται τη συμμετοχή στις απαραίτητες θυσίες.
Η συμμετοχή της χώρας στους διεθνείς οργανισμούς οφείλει να επιδιώκει την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, την αύξηση του κύρους της χώρας μας και την υιοθέτηση σύγχρονων οργανωτικών, επιστημονικών και επιχειρησιακών τεχνικών από τις ΕΔ.
Επιβάλλεται ο Πολιτικός και όχι ο κομματικός έλεγχος των ΕΔ.
Η μακρά συμμετοχή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ αποτελεί ιστορική πραγματικότητα. Η συμμετοχή δυνάμεων στις δραστηριότητες των διεθνών οργανισμών είναι θέμα πολιτικό και πρέπει να εξετάζεται κατά περίπτωση, λαμβανομένων υπόψη των λοιπών Εθνικών υποχρεώσεων.
Εφαρμογή αξιοκρατικού συστήματος αξιολόγησης στελεχών μέσω θέσπισης επαγγελματικών κριτηρίων, σε κάθε βαθμό για την προαγωγή των στελεχών και την επιλογή τους σε θέσεις υψηλής ευθύνης.
Οι Έφεδροι αποτελούν το μεγάλο ποσοστό των ΕΔ και γι' αυτό πρέπει να παραμένουν ετοιμοπόλεμοι, εκπαιδευόμενοι διαρκώς με σύγχρονα και ρεαλιστικά προγράμματα επαναληπτικών προσκλήσεων και ασκήσεων.
Οι Εθνοφύλακες αποτελούν ουσιαστικό τμήμα των Ε.Δ με αξιόλογη προσφορά και δικαιούνται αναγνώρισης των υπηρεσιών τους.
Επιβάλλεται η μεταφορά τεχνογνωσίας στην εγχώρια αμυντική βιομηχανία ώστε σταδιακά να επιτευχθεί η μικρότερη δυνατή εξάρτηση από πηγές του εξωτερικού.
Παροχή κινήτρων στην έρευνα και ανάπτυξη νέων αμυντικών τεχνολογιών και ενθάρρυνση συνεργασίας με ερευνητικά ιδρύματα και Πανεπιστήμια.
Προτάσεις
Ενίσχυση του ρόλου της Επιτροπής Εξωτερικών & Άμυνας (ΕΕκΑ) της Βουλής.
Επιλογή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από το ΚΥΣΕΑ και δημόσια ακρόασή στη Βουλή.
Συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με δικαίωμα ψήφου στα Κυβερνητικά όργανα που λαμβάνουν αποφάσεις για τις Ε.Δ.
Έγκριση των μεγάλων Εξοπλιστικών Προγραμμάτων από το Κοινοβούλιο.
Καθορισμός της Οροφής του στρατιωτικού προσωπικού, του αναγκαίου κυρίου υλικού και της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας από το Κοινοβούλιο.
Θεσμοθέτηση σταθερού νομικού πλαισίου, που θα αφορά στην κατάσταση όλων των στρατιωτικών, την εξέλιξή – σταδιοδρομία τους και τη διοίκηση των Ε.Δ.
Υποστήριξη και αξιοποίηση των Ενώσεων Εφέδρων, ως φορέων διατήρησης των ικανοτήτων τους και καλλιέργειας στρατιωτικού πνεύματος.
Απλοποίηση του διοικητικού σχήματος των Ε.Δ.
Μείωση του αριθμού των ετησίων αποστρατειών των στελεχών των Ε.Δ.
Η διάρκεια της θητείας πρέπει να καθορίζεται από το Κοινοβούλιο.
Στράτευση των Ελληνίδων με καθεστώς εθελοντικής θητείας.
Λήψη μέτρων ανακούφισης του κληρωτού και της οικογενείας του, από το οικονομικό βάρος της θητείας.
Οικονομική εξυγίανση των Μετοχικών Ταμείων, όπως έγινε στο παρελθόν και για άλλα ταμεία, σύμφωνα με αναλογιστικές μελέτες και αξιοποίηση των περιουσιακών των στοιχείων με ανταγωνιστικούς όρους.

8α Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, μετά την αποστρατεία τους, έχουν το δικαίωμα να πολιτευτούν με όποιον τρόπο κρίνουν καλλίτερο. Θα υποστήριζα ότι έχουν υποχρέωση να ασχοληθούν με τα κοινά, γιατί αποτελούν την υγιέστερη ομάδα του Ελληνικού Λαού, ο οποίος και τους εμπιστεύεται. Έχουν υπηρετήσει την Πατρίδα για πολλές δεκαετίες  στις πιο δύσκολες, υπεύθυνες και συχνά επικίνδυνες θέσεις και γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει προσφορά προς το Έθνος. Επιπλέον διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό ικανότητες, γνώσεις και εμπειρίες και όχι μόνον στον τομέα οργάνωσης και διοίκησης. Πολλοί απόστρατοι είναι οικονομολόγοι, νομικοί, διπλωματούχοι μηχανικοί, γιατροί, μαθηματικοί και επιστήμονες πολλών άλλων ειδικοτήτων.

Η ένταξη τους όμως σε ψηφοδέλτια κομμάτων, τα οποία επί 40 χρόνια ως κυβέρνηση ή ως αντιπολίτευση εκπόνησαν, προπαρασκεύασαν και εκτελούν ένα σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας και εξαθλίωσης του Λαού της είναι επιεικώς απαράδεκτη και δεν συνάδει με την μέχρι τώρα πορεία τους. Στα κόμματα αυτά συμπεριλαμβάνονται και αυτά που ίδρυσαν παλαιοκομματικοί "σωτήρες" που προσπαθούν να διασωθούν με "μανδύα προβάτου" και τα οποία αποτελούν "συγκοινωνούντα δοχεία" με το πολιτικό κατεστημένο. Κάποιοι ίσως ισχυρισθούν ότι οι απόστρατοι θα επηρεάσουν θετικά την πορεία των κομμάτων τους. Δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν την αλλοτρίωση που υφίστανται οι βουλευτές μέσα σε διεφθαρμένα κόμματα, τα οποία πνίγουν στην κυριολεξία κάθε διαφορετική γνώμη και φωνή.

Περισσότερο επιβαρυντική είναι η περίπτωση συναδέλφων π. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΣΑ.
Τ
ου εντάχθηκαν σε κομματικούς σχηματισμούς της συγκυβέρνησης, η οποία απαξίωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, ενώ συνεχίζει να εξαθλιώνει και να κοροϊδεύει τα Στελέχη τους. Κάποιοι από αυτούς ζήλεψαν την δόξα συνδικαλιστών άλλων κλάδων και ενώ μέχρι χθες διοργάνωναν διαδηλώσεις και έγραφαν άρθρα κατά της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα Άμυνας και Ασφάλειας σήμερα πρωτοστατούν στην ΝΔ κυρίως. Είναι γνωστό ότι η πενιχρή σύνταξη τους δεν μπορεί να καλύψει και τις στοιχειώδεις ανάγκες τους. Άλλα για τις βουλευτικές αποδοχές και τα προνόμια να "γλύφουν εκεί που φτύναν" είναι κωμικό και θλιβερό μαζί. Βεβαίως θα πάρουν την απάντησή τους σε προσωπικό, αλλά και κομματικό επίπεδο την ημέρα των εκλογών τόσο από τους συναδέλφους τους όσο και από τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό, οι οποίοι μέχρι πρότινος τους είχαν σε υπόληψη.

9. ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ «ΔΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».
Στις 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της πατριωτικής οργάνωσης «ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ». Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ παρέστησαν το μέλος του ανωτάτου πολιτικού συμβουλίου Δημήτριος Βαλασίδης, ο πρόεδρος της περιφ. οργάνωσης Κεντρ. Μακεδονίας Χρήστος Βενέτης καθώς και πολλά στελέχη και μέλη του κόμματος. Το κομμάτι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ έκοψε ο Δημήτρης Βαλασίδης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι η απελευθέρωση της Πατρίδας μας και η λύτρωση του Ελληνικού Λαού δεν μπορεί να προέλθει από τα κόμματα που συμμετέχουν στις προσεχείς εκλογές, αλλά από τους αγώνες και τις θυσίες του ίδιου του Λαού.
10. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου έγινε σε κεντρική αίθουσα της Αθήνας η παρουσίαση του βιβλίου που συνέγγραψα με τον Λάμπρο Γατσώρη με τίτλο "Μαθήματα Πολιτικού Μαρκετινγκ".
 Με αυτό το βιβλίο φιλοδοξούμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους όσους ασχολούνται με την πολιτική στην κεντρική πολιτική σκηνή ή σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ώστε να γενικευθεί η εφαρμογή του πολιτικού Μάρκετινγκ (ΜΚΤ). Διαιρείται σε 3 μέρη:
Το πρώτο μέρος απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που δεν γνωρίζουν το ΜΚΤ στην θεωρία και την πράξη. Παραθέτει βασικά στοιχεία, ώστε ο αναγνώστης να κατανοήσει ευκολότερα το δεύτερο μέρος. Στο δεύτερο μέρος αναλύεται το σύγχρονο πολιτικό ΜΚΤ, όπως εφαρμόζεται σε ΗΠΑ και Ευρώπη με παράλληλες αναφορές στη χώρα μας. Στο πλαίσιο της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των ασχολούμενων με την πολιτική, στο τρίτο μέρος αναπτύσσεται το προσωπικό ΜΚΤ των πολιτικών προσώπων.
Ευχαριστώ όλους του φίλους που μου έκαναν την τιμή να παραστούν και ιδιαίτερα τους συναδέλφους και τους συμμαθητές από την ΣΣΕ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους παρουσιαστές του βιβλίου Δρ. Ραμματά Μαρία, Διοικητική Επιστήμονα-Συγγραφέα, τον κο Στέλιο Ζαραφόπουλο. Πρόεδρο του Κολεγίου ATHENS GSM και της Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης Επιχειρήσεων και τον κο Γεώργιο Δουδούμη, Οικονομολόγο-Συγγραφέα- Γεν. Γραμματέα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Όλοι οι παραπάνω συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης. Την ίδια επιτυχία είχε και η παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε λιγο πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές.
                  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ.
                   ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
                        BA, BSc, Dip.MKT, MBA, M.HABA.
          ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
                    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM.
   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
               ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.            
                         ΤΗΛ. 2310453192-6942477645.
                       e-mail: valasidis.dimitris@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου