**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ο Θεσσαλικός κάμπος ΄΄φλέγεται΄΄ ! Κόντρες αποστράτων υποψηφίων στις εκλογές !


11.01.2015 | 00:05
Image
“Κόλαση” στον θεσσαλικό κάμπο,μετά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του απόστρατου Απόστολου Παπαπαρίση με την ΝΔ. Ως επικεφαλής της ΕΑΑΣ Λάρισας ο κ.Παπαπαρίσης υπήρξε ιδιαίτερα δυναμικός και άκρως επικριτικός κατά της πολιτικής του μνημονίου. Επιπλέον ήταν αρνητικός με την εμπλοκη των κομμάτων στο χώρο των στρατιωτικών και λίγα 24ωρα πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με την ΝΔ είχε στηρίξει με κείμενό του την Ένωση Στρατιωτικών Κεντρικής Μακεδονίας η οποία τους τελευταίους μήνες ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το αν θα είναι υποψήφιος -με τον ΣΥΡΙΖΑ- ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης.

Όλα αυτά δεν υπήρχε περίπτωση να τ΄ αφήσουν αναξιοποίητα οι πολιτικοί του αντίπαλοι στον κάμπο. Ο υποφήψιος των ΑΝΕΛ Στ. Γατής με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook “πυροβολεί”:

“ Οι πολίτες θα στείλουν την τρομολαγνεία στον κάδο των αχρήστων Σε μία ξεκάθαρη κίνηση πανικού, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άρχισε τη… γνωστή και… δοκιμασμένη τακτική της τρομολαγνείας μήπως και καταφέρει να γλιτώσει από το Βατερλό που του επιφυλάσσουν οι πολίτες στις 25 Ιανουαρίου.

Ο συνάδελφος και πάλαι ποτέ πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Ξηράς Λάρισας κ. Απόστολος Παπαπαρίσης, μάλλον έχασε μαζί με το αντιμνημονιακό σθένος που τόσα χρόνια διαλαλούσε και την ψυχραιμία του! Πώς αλλιώς να εξηγηθεί δηλαδή η αποστολή email σε εκατοντάδες αποστράτους, στο οποίο ο κ. Παπαπαρίσης επιχειρεί με προπαγάνδα τρόμου να υφαρπάξει την ψήφο τους; Τα δε γραφόμενά του απίστευτα!

Ξεχνώντας ότι ο ίδιος τόσο καιρό έβριζε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τώρα επειδή δεν μπορεί από ντροπή να πει τίποτε για την ταμπακέρα, ασχολείται με απίστευτα διλήμματα, αν δηλαδή ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι άθεος ή όχι!

Δεν απαντά όμως γιατί σε μία νύχτα πρόδωσε τους χιλιάδες αποστράτους που μαζί του έβγαιναν στα πεζοδρόμια διαμαρτυρόμενοι. Δε λέει τίποτε για τα ύπουλα σχέδια του κόμματος που είναι υποψήφιος για το μέλλον. Ακολουθεί τη γνωστή λαϊκή ρήση «άλλα λέει η γιαγιά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου», λες και οι απόστρατοι τρώνε κουτόχορτο.

Είναι ο ίδιος όμως που – όπως η ιστορία αποδεικνύει – καπηλεύτηκε και το αξίωμα του προέδρου της Ένωσης Αποστράτων ώστε να αποκτήσει προσωπική προβολή μέσα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εξηγώντας στον κόσμο τα δεινά που έφερε αυτή η κυβέρνηση. Τώρα όμως, που έγινε η πολιτική κυβίστηση, κράτησε μόνον την προβολή και ξέχασε αυτά που έλεγε. Οι απόστρατοι δεν είναι ινδιάνοι, ούτε αδαείς κ. συνάδελφε. Δεν τσιμπάνε στα email τρομολαγνείας. Θα το καταλάβετε αυτό σε δύο εβδομάδες, όταν και θα μπείτε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Στ. Γατης:  Αυτή η πολιτική μου δήλωση δεν αφορά το πρόσωπο αλλά τον πολιτικό άνδρα μέσα από τις πολιτικές επιλογές που καλείται ο καθένας να υπηρετεί τιμώντας την εμπιστοσύνη αυτών που του την εναπόθεσαν για να τους δικαιώσει !!!!!!”
ΠΗΓΗ : ONALERT 

1 σχόλιο: