**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Ανοικτή επιστολή τοτ Αντώνη Μυλωνάκη προς τους συναδέλφους του !

ΠΗΓΗ : By kranos

Αγαπημένοι μου  φίλοι και συνάδελφοι

Αυτή είναι η  πιό κρίσιμη ώρα για τη πατρίδα μας και τον Ελληνικό λαό. Στις 25 Ιανουαρίου θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις για μας , τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Απευθύνομαι στη πιο υγιή και αγαπητή κοινωνική τάξη . Στους ανθρώπους με τους οποίους πολλά χρόνια δώσαμε μάχες , αψηφώντας κινδύνους και παραγκωνίζοντας ακόμα και την οικογένειά μας για το καλό της Ελλάδας μας.
Δεν θα προσπαθήσω να επηρεάσω καμμιά και κανένας σας. Μόνο να υπενθυμίσω ορισμένα πράγματα και σεις να τα εκτιμήσετε με τη δική σας αμερόληπτη σκέψη.
Καλοί μου φίλοι και συνάδελφοι
Τα τελευταία χρόνια ένας περήφανος λαός βρίσκεται κάτω απο το ζυγό των δανειστών ,των διεθνών τοκογλύφων, της Μέρκελ και της παρέας της με την ανοχή και τη βοήθεια των ελληνικών κυβερνήσεων.Εχουν τσακίσει κάθε έννοια  δικαίου και έχουν ποδοπατήσει το σύνταγμά μας.Τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων βρέθηκαν πρώτοι στο στόχαστρο με σκοπό να τους κάμψουν το ηθικό . Εκοψαν τα δώρα και έβαλαν χέρι στους μισθούς σε τέτοιο βαθμό που πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.Εξαπέλυσαν λάσπη και προπαγάνδα κατα των εν ενεργεία στελεχών και κυρίως εναντίον των αποστράτων με ομφάλιους λώρους και αυγά του φιδιού.Εκοψαν το εφάπαξ και ετομάζονται να εξαφανίσουν τα είδη φιλοδωρήματα που δίνουν απο το ΜΤΣ και το ΕΚΟΕΜΣ. Λεηλάτησαν τη περιουσία του πιο υγιούς ταμείου με μια τράπεζα απο πίσω με εγκληματικές ενέργειες που ποτέ δεν τιμωρήθηκαν. Τώρα είναι έτοιμοι να κόψουν τα διπλά χρόνια των πιλότων , των υποβρυχίων και των ειδικών δυνάμεων.Υπερφορολόγησαν τους μισθούς και τα ειδικά επιδόματα.Κανένα στέλεχος εν ενεργεία και εν αποστρατεία δεν γνωρίζει πλέον τι μισθό παίρνει.Ο αντικειμενικός τους σκοπός επετεύχθει .Ταλαιπωρησαν ,απαξίωσαν και στο τέλος έφεραν σε απελπισία στελέχη ,απόστρατους και τις οικογένειές τους.
Σ΄αυτή τη τρομερή κατάσταση γνωρίζετε πολύ καλά οτι μπήκα μπροστά. Τα έβαλα με το καθεστώς χωρίς να υπολογίσω το προσωπικό μου κόστος. Ταλαιπωρήθηκα αλλά άντεξα.Το έκανα μόνο απο χρέος προς τη πατρίδα και πρός όλους εσας τους φίλους και συμπολεμιστές μου.Τόλμησα πρώτος να βοηθήσω τα εν ενεργεία στελέχη να δημιουργήσουν μια δικλείδα ασφαλείας γι΄αυτούς  και τις οικογένειές τους.Και γεννήθηκε η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ με τη σημερινή της μορφή.Πίστευα και πιστεύω ότι και τα εν ενεργεία στελέχη πρέπει να διεκδικούν με ήρεμο και νόμιμο τρόπο τα δικαιώματά τους όπως όλοι οι εργαζόμενοι έλληνες πολίτες. Και αποδείχτηκε πόσο σοφό ήταν ενώ λιδωρήθηκε απο πολλούς το 2005 όταν ξεκίνησε.Τα τελευταία χρόνια απο τις εκπομπές μου προσπάθησα και έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να υπερασπίζομαι τα στελέχη και τους εν αποστρατεία συναδέλφους που προσπαθούσαν να τους απαξιώσουν οι διάφοροι πολιτικάντιδες που σήμερα ζητούν τη ψήφο σας.
Αγαπημένοι μου  φίλοι και συνάδελφοι.
Τώρα είναι η ώρα να είμαστε ενωμένοι για το καλό των οικογενειών μας και κυρίως των παιδιών μας. Ολοι μαζί να προσπαθήσουμε να βάλουμε κάποιον στη βουλή για να παλεύει για μας. Οταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μου έκανε τη τιμή να μου ζητήσει να είμαι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος  στο πρόσωπό μου έδειχνε όλους εσας. Γι΄αυτό και δέχτηκα. Και τώρα σας ζητώ να με στηρίξετε για να κερδίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη μάχη.Ασχέτως κομματικής ιδεολογίας τώρα είναι η ευκαιρία να έχουμε δικό μας εκπρόσωπο στο κοινοβούλιο.Μη την χάσουμε.Ας αφήσουμε στην άκρη κάθε πολιτική προκατάληψη. Ενωμένοι και με μια φωνή θα αντιμετωπίσουμε αυτούς που επιβουλεύονται τη πατρίδα μας ,εμας και τις οικογένειές μας. Είμαι σίγουρος  ότι θα τα καταφέρουμε . Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Με σεβασμό  και αγάπη
Αντώνης Μυλωνάκης
         Αξκός ε.α
Επικεφαλής Επικρατείας ΛΑΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου