**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Συνάντση του Προέδρου της ΕΑΑΣ Άρτας με τον Αλέξη Τσίπρα !

  ΠΗΓΗ : kranos

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κο Τσίπρα Αλέξη, είχε ο πρόεδρος του παραρτήματός μας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Άρτα.

    Στην ενημέρωση-συζήτηση που του έγινε, ο Κος  Τσίπρας έδειξε να γνωρίζει  πλήρως, όχι μόνο τα οικονομικά αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

    Δήλωσε επίσης ότι, στο θέμα της επαναφοράς των μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012 και στην επιστροφή των αναδρομικών...

η υπάρχουσα Κυβέρνηση, όφειλε να είχε εφαρμόσει άμεσα τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων και επίσης ότι δεν θα έπρεπε να είχε προχωρήσει καν στις μειώσεις, καθόσον γνώριζε ότι τα στελέχη ε.ε. και ε.α. των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σωμάτων Ασφαλείας αφενός μεν είχαν δεχθεί μέχρι τότε, τις μεγαλύτερες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά ήταν και παραμένουν οι τελευταίοι και με διαφορά στον μισθολογικό πίνακα όσων αμείβονται με ειδικό μισθολόγιο.
 
    Καταλήγοντας τόνισε ότι, στην περίπτωση ανάληψης της εξουσίας, το οικονοαιότη
μικό θέμα της αποκατάστασης των αδικιών μισθών και συντάξεων βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητές του .

ΠΗΓΗ: http://eaasartas.blogspot.gr/2015/01/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου