**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση Απόστολου Παπαπαρίση για τις επικείμενες εκλογές !

Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι, είναι γεγονός ότι:
- Η ΝΔ, με τη συγκυβέρνηση συνέχισε τις αδικίες τις προηγούμενης κυβέρνησης και σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, αδίκησε κατάφωρα τους Στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας και τους συμπεριφέρθηκε με την νοοτροπία του «εύκολου δικού μας θύματος».

- Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η ελαφρότητα των θέσεων του, βάζει σε κίνδυνο και περιπέτειες όχι μόνον την οικονομία αλλά και την εξέλιξη των Εθνικών μας θεμάτων.

Με αυτά τα δεδομένα και προβληματιζόμενος για τις προοπτικές της Ελλάδας την επόμενη μέρα, αποφάσισα να πολιτευτώ με την ΝΔ, ως ανάχωμα στην επέλαση της ανασφάλειας. Δύσκολη απόφαση στις μέρες μας να βγεις μπροστά και να υποστηρίξεις κάτι που δεν είναι της «μόδας». Το ίδιο δύσκολο ήταν και όταν από τη Λάρισα κάναμε τα πρώτα βήματα στο «πεζοδρόμιο».
Μια χούφτα απόστρατοι από τη Λάρισα στην αρχή, περισσότεροι στη συνέχεια από Καρδίτσα, Μαγνησία, Τρίκαλα, Πιερία και τελικώς οι τεράστιες συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Χανιά. Αναρωτηθήκατε γιατί όλα τα κόμματα πλέον θέλουν αποστράτους στα ψηφοδέλτια τους; Ίσως μερικοί ξεχνούν ότι χιλιάδες παιδιά στελεχών του Στρατού Ξηράς και της Αστυνομίας πήραν το ΒΟΕΑ ενώ συνεχίζεται απρόσκοπτα η διάθεση στους υπόλοιπους με ενέργειες μεμονωμένων αποστράτων αλλά και ορισμένων ΝΠΙΔ – ΝΠΔΔ ενώσεων. Ναι, ήταν δικά μας χρήματα, κόπος μας, αλλά τα έφαγαν κάποιοι στο παρελθόν, που σήμερα έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως. Ας λάβουμε υπόψη, επίσης, ότι η πρώτη φορά που δεν εφαρμόσθηκε μνημονιακός νόμος δεν ήταν μέσω των δικαστηρίων (ΣτΕ) αλλά μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις μας και το «λάθος» του ΓΛΚ με τη μη εφαρμογή της νέας μείωσης που είχε αποφασισθεί από 1 Ιανουαρίου 2014 στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ. Ρωτήστε γι αυτά και τον κ. Νικολόπουλο, με τον οποίο συνεργαστήκαμε σχεδόν σε όλα τα θέματα.  

Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι, ένα από τα γνωμικά που με αντιπροσωπεύουν «Όποιος λέει την αλήθεια, έχει και τούτο το καλό, δεν έχει να θυμάται τι είπε» το τηρώ ευλαβικώς. Ουδέποτε έλεγα ψέματα και δεν έχω να φοβηθώ τίποτε και κανέναν. Τις τελευταίες Εθνικές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές ψήφισα τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας. Εύκολα αποδεικνύεται (228 εκλογικό τμήμα Δήμου Λαρισαίων). Οι σημερινές όμως εκλογές είναι διαφορετικές. Μην αφήσετε την οργή σας να αποφασίσει για εσάς. Θέλετε μία Πατρίδα που ο πρωθυπουργός της θα είναι άθεος; Θέλετε να έρθει στην εξουσία ένα κόμμα με γνωστές αντεθνικές θέσεις για «Σκοπιανό», «Θράκη», «Αιγαίο», «Λαθρομετανάστες». Θέλετε να μας κυβερνά ένα κόμμα που στελέχη του υποστηρίζουν: (1) Ότι οι Πόντιοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τους Τούρκους, (2) Ότι η επανάσταση του 1821 είναι «εθνικιστικός μύθος», (3) Ότι η FYROM πρέπει να έχει ως όνομα το «Δημοκρατία της Μακεδονίας», (4) Ότι οι Τούρκοι δεν ευθύνονται για τον άδικο χαμό του ήρωα Ηλιάκη; Θέλετε να έχουμε υπουργούς τον Μπαλάφα και τον Βούτση που είναι της άποψης ότι οι αστυνομικοί μας πρέπει να περιπολούν άοπλοι και να …χτυπούν στο φιλότιμο τους κακοποιούς και να μας αποκαλούν μπάτσους και καραβανάδες; Αν ΝΑΙ, τότε ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ ή βοηθήστε τον να έλθει στην εξουσία και μάλιστα με αυτοδυναμία για να κάνει τους …κουτόφραγκους να χορεύουν πεντοζάλη.

Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι, πάντοτε σεβάστηκα και στήριξα, κάθε προσπάθεια συναδέλφου, γιατί πιστεύω ότι λείπει η φωνή, η εμπειρία, η ικανότητα, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα μας, από το Ελληνικό κοινοβούλιο. ΑΝ πιστεύετε ότι είμαι ηθικός και έντιμος, ότι είμαι μαχητής, ότι είμαι γνώστης των θεμάτων που μας απασχολούν, ότι είμαι οργανωτικός και αποτελεσματικός, ΑΝ πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσω τα συμφέροντα σας και δεν θα σας πουλήσω σε περίπτωση που εκλεγώ, ΤΟΤΕ σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας και την ενεργή συμμετοχή σας.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους συμμαθητές μου της ΣΣΕ-82 αλλά και τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους του νομού Λάρισας για τη συγκινητική τους παρουσία και υποστήριξη. Στις ελάχιστες εξαιρέσεις δεν θα σταθώ, ούτε θα αντιδικήσω αφού υπήρχαν και θα υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.  

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!

1 σχόλιο: