**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ενημερωτικό Σημείωμα για νά Μείωση ΕΚΟΕΜΣ 2015 και Μειώσεις Εισοδήματος των Στελεχών των ΕΔ !

Το παρακάτω κείμενο και συνημμένα  στάλθηκαν  στον Βουλευτή κύριο Νικολόπουλο .

Κ. Νικολόπουλε.
Κατ' αρχάς επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την μαχητική στάση σας και τον αγώνα που δίνετε στην προσπάθεια της αποκατάστασης της Εθνικής μας Κυριαρχίας και αξιοπρέπειας.

Η παρουσία σας  στις καθημερινές εκπομπές των ΜΜΕ και ο αγώνας σας μετεκλογικά εντός και εκτός βουλής, πιστεύω κι εγώ αλλά και οι συνάδελφοί μου, ότι είναι αποφασιστικής σημασίας για την βελτίωση των συνθηκών ζωής του Ελληνικού λαού.
 
Στο παραπάνω πλαίσιο θα ήθελα να σας ενημερώσω για την τελευταία μείωση που υπέστησαν στις αποδοχές τους τα εν αποστρατεία στελέχη του Ελληνικού Στρατού με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.

Σας αποστέλλω συνημμένα την υπ αριθμ. 7Π6Ε6-ΤΔΥ ΑΔΑ με την οποία αποφασίστηκε η νέα μείωση του μερίσματος ΕΚΟΕΜΣ από τον Μάρτιο του 2015.

Επίσης και πάλι ενημερωτικά σας αποστέλλω συνοπτικά τις μειώσεις που έχουν επέλθει ελέω Μνημονίου στα εισοδήματα των στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α από το 2010 έως σήμερα.
 
Τα παραπάνω αποστέλλονται για την ενημέρωσή σας αλλά και για την ενημέρωση του Ελληνικού λαού μέσω των δράσεών σας, διότι από την προηγούμενη κυβέρνηση είχε αφεθεί στον Ελληνικό λαό η ψευδής εντύπωση, ότι οι "ένστολοι",  όπως απαξιωτικά μας χαρακτήριζαν, είχαν "προνομιακή μεταχείριση" από την Πολιτεία, ενώ στην πραγματικότητα ήταν οι πλέον αδικημένοι.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή δύναμη στον δίκαιο αγώνα σας.
Σ.Π. Καρυπίδης
Επίλαρχος (ΑΤΘ) ε.α.
Μέλος ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου