**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Προσκύνημα στο Άγιο Όρος !



EAASPHM.jpg
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
16ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 1,  ΤΚ 59100,  ΒΕΡΟΙΑ – Τηλέφωνο: 23310 27463 – email: eaasveroias@yahoo.gr
Βέροια, 09 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ


Προσκαλούνται τα μέλη μας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το σχεδιαζόμενο προσκύνημα στο Άγιο Όρος από 7 έως 9 Μαΐου 2015. Οι διανυκτερεύσεις προγραμματίζονται για την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου (7 Μαΐου) και Σκήτη Αγίου Ανδρέα (Καρυές, στις 8 Μαΐου) ή όπου αλλού αποφασισθεί ή καταστεί δυνατόν, δεδομένης της μεγάλης επισκεψιμότητας του Όρους στις παραπάνω ημερομηνίες.

Η πρωτοβουλία απευθύνεται για λόγους συνέργειας και οικονομίας και στα μέλη όμορων, γειτονικών και ενδιάμεσων Παραρτημάτων ή όποιο άλλο μέλος επιθυμεί, όπως και το ΔΣ της ΕΑΑΣ. Η μετάβαση θα γίνει δια του δρομολογίου Βέροια – Αλεξάνδρεια – Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου) – Εγνατία Οδός (αναλόγως αναγκών) – Ουρανούπολη, με δυνατότητα μικρών αποκλίσεων για καθ’ οδόν παραλαβή. Επιστροφή αντίστροφα. Υπάρχει δυνατότητα παρέμβασής μας για στάθμευση ΕΙΧ αυτοκινήτων σε ενδιάμεσα σημεία (πχ Αλεξάνδρεια, Θεσσαλονίκη, Ρεντίνα κλπ), ανάλογα με τις ανάγκες και το τελικό δρομολόγιο, εφόσον αυτό ζητηθεί έγκαιρα. Το ακριβές αντίτιμο θα καθορισθεί μετά την οριστική δήλωση συμμετοχών.

Για να γίνει δυνατή η λεπτομερής διευθέτηση του ταξιδιού έγκαιρα και με βεβαιότητα, παρακαλούμε για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Γραφεία του Παραρτήματος, μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου 2015, οπωσδήποτε. Το ωρολόγιο πρόγραμμα του ταξιδίου εκτιμάται ότι θα καθορισθεί μέχρι την 24η Απριλίου 2015, αφού κατανεμηθούν και οριστικοποιηθούν οι συμμετέχοντες ανά σημείο επιβίβασης και η διαμονή στο Όρος.

Για το ΤΣ/ ΕΑΑΣ Ημαθίας,
Ο Πρόεδρος, Αντιστράτηγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας
Ο Γραμματέας, Αντισυνταγματάρχης εα Ιωάν. Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου