**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΥΕΘΑ : Που θα βρω τα λεφτά για τους Στρκούς? Από το Μέγαρο Μουσικής που ταδινε ο Σαμαράς !


Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει πως και από που έχουν βρεθεί τα χρήματα για να επιστραφεί άμεσα και το υπόλοιπο 50% που δικαιούνται να λάβουν οι στρατιωτικοί με βάση την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκαν παράνομες. Η ίδια απόφαση να θυμίσουμε υποχρεώνει το υπουργείο Οικονομικών να επαναφέρει τους μισθούς των στρατιωτικών στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012.

Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην Real News εξηγεί ότι τα 60 εκατομμύρια που απαιτούνται για την επιστροφή των χρημάτων στους εν ενεργεία τουλάχιστον είναι “το 50% απ΄ όσα έδωσε ο κ.Σαμαράς με μια τροπολογία -την πέμπτη τροπολογία μέσα σε λίγο καιρό- για το Μέγαρο Μουσικής”! Και ο ΥΕΘΑ προσθέτει:
“Το Μέγαρο Μουσικής μπορεί να περιμένει. Οι οικογένειες στρατιωτικών,των εν ενεργεία και των αποστράτων,έχουν φθάσει πλέον στα όρια της εξαθλίωσης”.
Απαντώντας σε ερώτηση για τα εξοπλιστικά ο Πάνος Καμμένος θυμήθηκε την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου κι έδειξε και προς Ρωσία.

“Στα εξοπλιστικά προγράμματα ,η χώρα πάντα είχε στραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις και στα νατοϊκά προγράμματα και στη συνεργασία με χώρες που κατά το παρελθόν δεν ήταν μέλη του στρατιωτικού σκέλους του NATO, όπως η Γαλλία -θυμίζω την αγορά των F-16 και των Mirage- αλλά και σε άλλες χώρες,όπως τα ρωσικά προγράμματα που εκτελέστηκαν με όλες τις κυβερνήσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου