**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Αναλυτικά Φύλλα Οικονομικής Ενίσχυσης ( ΕΚΟΕΜΣ )




  Ο Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ., σε συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε από το έτος 2014 με την ηλεκτρονική διάθεση των βεβαιώσεων για φορολογική χρήση και εντός του γενικότερου σχεδιασμού για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενημερώνει τους δικαιούχους της οικονομικής ενίσχυσης, ότι έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα λήψης των μηνιαίων αναλυτικών φύλλων οικονομικής ενίσχυσης, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία αναπτύχθηκε από το Κέντρο Πληροφορικής Υποστήριξης Ελληνικού Στρατού (ΚΕΠΥΕΣ) και φιλοξενείται στον ιστότοπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

  Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ακολούθησαν κατά τη λήψη των ετήσιων βεβαιώσεων του προηγούμενου οικονομικού έτους, ήτοι μέσω της διεύθυνσης https://bebeosis.army.gr επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και χρησιμοποιώντας ως διαπιστευτήρια ταυτοποίησης και αυθεντικοποίησης τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς και τον Αριθμό Φακέλου τους.

  Το μηνιαίο αναλυτικό φύλλο περιέχει πλήθος πληροφοριών και ειδικότερα:
  α.  Ανάλυση της εκάστοτε τρέχουσας οικονομικής ενίσχυσης.
  β.  Ανάλυση της αναδρομικής οικονομικής ενίσχυσης για όσους λαμβάνουν αναδρομικά.
 γ. Πλήρη ανάλυση των διενεργούμενων κρατήσεων με σύντομη σχετική αναφορά στις διατάξεις από τις οποίες προβλέπονται. 
  δ.  Αναλυτική ενημέρωση για το ύψος των άληκτων κρατήσεων προσδιορισμένου ποσού.
  ε.  Πλήρη ανάλυση των επιστρεφόμενων κρατήσεων για όσους δικαιούνται επιστροφής.
 στ. Στο πεδίο Παρατηρήσεις θα υπάρχει σύντομη ενημέρωση, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, για παράδειγμα, σε περίπτωση διαφοροποίησης των παραμέτρων που καθορίζουν το ύψος της δικαιούμενης οικονομικής ενίσχυσης ή των διενεργούμενων επί αυτής κρατήσεων, ή ακόμη και πληροφόρηση για την αμέσως επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή.

  Πλέον των ανωτέρω, το αναλυτικό φύλλο, περιέχει χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά τόσο με τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο πιστώνεται η οικονομική ενίσχυση όσο και με το Τραπεζικό Ίδρυμα που τηρείται αυτός και φυσικά πληροφόρηση για την ημερομηνία εντολής πίστωσης των λογαριασμών.

  Σύνδεσμος για την πρόσβαση στην εφαρμογή, υπάρχει τόσο στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού http://www.army.gr όσο και στην αντίστοιχη του Μετοχικού Ταμείου Στρατού http://www.mts.gov.gr/ .

  Τέλος, τονίζεται, ότι τα ως άνω μηνιαία αναλυτικά φύλλα, τα οποία θα αναρτώνται κατά το τελευταίο δεκαήμερο εκάστου μηνός, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν επέχουν, σε καμία περίπτωση, θέση βεβαίωσης για φορολογική, τραπεζική, δικαστική ή άλλη χρήση. Για τις εν λόγω βεβαιώσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνεχίσουν να απευθύνονται στον Κλάδο μας.
Εκ της Δνσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου