**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Δηλώσεις ΑΝΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ για επίδομα παραμεθορίου και αναδρομικά αποδοχών για τα στελέχη των ΕΔ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος επεσήμανε σε δήλωσή του τα παρακάτω, σχετικά με την επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων:
«Η επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου για όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η ελάχιστη συμβολή της Πολιτείας. Είναι η υποχρέωση που έχουμε απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να αποκαταστήσουμε μία αδικία η οποία δεν είχε καμία αιτιολόγηση και δικαιολόγηση. Γι αυτό το λόγο οι σημερινές υπογραφές που δόθηκαν από την πολιτική ηγεσία και η χθεσινή του Υπουργού πριν φύγει για την Κύπρο, αποκαθιστά ένα πάγιο αίτημα που εντάσσει στο μισθολόγιο αυτό το επίδομα, έτσι ώστε να μην μπορεί να ξαναφύγει και να έρχεται και να επανέρχεται στη συγκυρία των πελατειακών σχέσεων. Είναι ένα δημοκρατικό και πατριωτικό καθήκον όλων μας απέναντι στα στελέχη μας».


Σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των αποδοχών των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας τόνισε:
«Σε ό,τι αφορά τα αναδρομικά θα τηρηθεί απόλυτα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας όπως είχαμε πει και προεκλογικά. Απομένει και οφείλουμε να συντονιστούμε με το  Υπουργείο Οικονομικών για να βρούμε τους τρόπους υλοποίησης της απόφασης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου