**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Νέος Δντής ΣΓ/ΥΕΘΑ ο Αντιπτέραρχος ε.α. Θεολόγος Συμεωνίδης !

ΠΗΓΗ : staratalogia

Είχε πετάξει και με τον Μητσοτάκη!

Ένας ξεχωριστός αεροπόρος επέστρεψε στο ΥΠΕΘΑ. Έτσι τουλάχιστον τον χαρακτηρίζουν κάποιοι συμμαθητές του που θυμούνται πως στις 22 Μαρτίου 1992, αγνοώντας τις... φήμες που συνόδευαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, δέχτηκε να... πετάξει μαζί του με αεροσκάφος F-16 D (block 30) και αριθμό «ουράς» 146 που ανήκε στην 346Μ (Ιάσων).

Ο λόγος για τον τότε αντισμήναρχο Θεολόγο Συμεωνίδη, που απογειώθηκε από την Αγχίαλο με συνεπιβάτη τον τότε πρωθυπουργό που είχε φτάσει με ελικόπτερο και, μάλιστα, συνοδεία της συζύγου του.

Μάλιστα, εκείνη παρακολουθούσε από το έδαφος την πτήση, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που υπηρετούσε τη θητεία του, σχολιάζοντας στις κάμερες το γνωστό «προσπαθώ να δω πώς θα χωρέσει». Ο επίτιμος, όταν προσγειώθηκε, της υποσχέθηκε πως την «άλλη φορά θα σε πάρω και εσένα»! Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως ο Κ. Μητσοτάκης ήταν ο δεύτερος πρωθυπουργός που αποτολμούσε πτήση με «πολεμικό». Πρώτος ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Ο μετέπειτα αρχηγός ΤΑ αποστρατεύτηκε το 2008, με κάποια δημοσιεύματα να αποδίδουν τη «γαλάζια» αποστρατεία του στις καλές του σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη. Αργότερα, βρέθηκε στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ ο επίτιμος Α/ΤΑ, αντιπτέραρχος (I) ε.α. Θεολόγος Συμεωνίδης επέστρεψε στο ΥΠΕΘΑ ως διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του ΥΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου