**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΕΑΑΣ Τρικάλων ... Το Παράρτημα των ΄΄Υπαξιωματικών ΄΄ !




Η πρόσκληση του Τοπικού Παραρτήματος  της ΕΑΑΣ Τρικάλων που ήρθε μας κίνησε την περιέργεια …Είναι το μοναδικό παράρτημα της ΕΑΑΣ  όπου όλα τα μέλη του  Τοπικού Συμβουλίου προέρχονται από Υπαξιωματικούς  !DSC04912
ΕΑΑΣ Τρικάλων : Αντιπρόεδρος -Πρόεδρος -Γραμματέας !
Το τοπικό συμβούλιο συγκροτήθηκε  υπό τον Υπολοχαγό  (ΠΖ) ε.α Στέφο Ευάγγελο  και αποτελείται από :DSC04910

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα Παραρτήματος Τρικάλων!

                    α.         Υπλγός (ΠΖ) ε.α Στεφος Ευάγγελος  , Πρόεδρος
                    β.         Ανχης (ΔΒ) ε.α Γιώτης Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος και Ταμίας
                    γ.         Τχης (ΦΠΖ) ε.α Μέρμηγκας Γεώργιος , Γραμματέας και υπεύθυνος τηλεφωνίας
                    δ.         Ανθλγός (ΜΧ) ε.α Παλιούρα Μαρία , αναπληρώτρια γραμματέας-μέλος
                    ε.         Ανθνόμος (χ) Μήτσιου Αλέξανδρος, σύνδεσμος με ΕΛΑΣ – Διαχειριστής υλικού-μέλος.

Η πρώτη γνωριμία άφησε άριστες εντυπώσεις  Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Τρικάλων στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο ,στο δεύτερο όροφο ενός κεντρικού κτιρίου στον Κεντρικό Πεζόδρομο   όπου χτυπά και η καρδιά της πόλης των  Τρικάλων !

Υπάρχει εντευκτήριο  όπου οι Απόστρατοι Αξιωματικοί  απολαμβάνουν τον καφέ τους και ενημερώνονται  εκτός των τοπικών εφημερίδων και την «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ » υπάρχει και  «Ιντερνετ Corner  » και μάλιστα μεγάλη είναι η προσέλευση από μη γνώστες  του διαδικτύου όπου οι γνωρίζοντες συνάδελφοι αναλαμβάνουν ρόλο ξεναγού !!!

Mε τα  χτυπήματα στα στρατιωτικά site χτυπάνε να κόκκινο …δεν αλλάζει ο άνθρωπος όσα χρόνια και αν περάσουν !

 Η πρώτη γνωριμία μας με τον Πρόεδρο της  Ενώσεως  (φώτο ) κατατοπιστική …μας παρέπεμψε αμέσως στον Αντιπρόεδρο που βγάζει όλη τη γραφική δουλειά !DSC04906

Βρίσκομαι καθημερινά στο γραφείο για να βοηθάμε τους συναδέλφους  και να τους ενημερώνουμε μας δήλωσε απλά και αφοπλιστικά ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως που εκτελεί  διπλό ρόλο  Ανχης (ΔΒ) ε.α Γιώτης Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος και Ταμίας!

Ενώ για την εισβολή των Αποστράτων στο διαδίκτυο υπεύθυνος είναι και αυτός σε διπλό ρόλο   ο Τχης (ΦΠΖ) ε.α Μέρμηγκας Γεώργιος , Γραμματέας και υπεύθυνος τηλεφωνίας!
Δεύτερη η θητεία του Προέδρου της Ενώσεως και του ζητάμε μια ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Ενώσεως όπου κυριολεκτικά πέσαμε από  τα σύννεφα !
thes
Την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Τρικάλων την γνωρίσαμε σε όλους τους αγώνες όπου οι Απόστρατοι έδωσαν και μάλιστα με δυναμική εκπροσώπηση …Οι Ντουντούκες οι Σημαίες και οι αναρριχήσεις του Προέδρου (φώτο) Καταδρομέας  ) άφησαν εποχή !
aimodosia
Όμως τον έργο που δεν είναι γνωστό και αφορά τα Μέλη της ενώσεως είναι το φιλανθρωπικό της έργο  όπου αν και το Συμβούλιο ήταν φειδωλό στις δηλώσεις του ,ανακαλύψαμε ότι έγιναν αποστολές τροφίμων στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και οργανώθηκαν συσσίτια αγάπης  με την συνδρομή της Εκκλησίας ,αιμοδοσία, εκδρομές και Προσκυνήματα σε Άγιο Όρος και Ύψωμα 731  στη Βόρειο Ήπειρο!xamol
                                                    Τα τρόφιμα φορτώνονται  για το Χαμόγελο του Παιδιού
Ποια είναι άμεσα σχέδια ρωτήσαμε τον Πρόεδρο της Ενώσεως ; Προετοιμαζόμαστε για την κοπή της πίτας όπου θα βραβεύσουμε τα παιδιά των συναδέλφων  και θα τιμήσουμε συναδέλφους μας .!

Αλλά το μεγάλο στοίχημα σε συνεργασία πάντα  με δήμο ,Περιφέρεια και Διοίκηση της  ΣΜΥ  θα είναι η ετήσια τελετή της Μάχης του Υψώματος 731  που θα γίνει στο μνημείο που εγκαινιάστηκε  μόλις πέρυσι (φώτο απο τα εγκαίνια  Μνημείου : Tου  Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού  Κωσταράκου  και Αντιπεριφερειάρχη  Τρικάλων Χ.Μιχαλάκη )veteranos
Στην φετινή εκδήλωση αναμένουμε  να  Υποδεχθούμε τον νέο  ΥΕΘΑ  Πάνο Καμμένο αλλά και την Στρατιωτική Ηγεσία της Χώρας  σε μια λαμπρή τελετή όπου η Ένωση  Αποστράτων Αξιωματικών του Παραρτήματος Τρικάλων θα δώσει το δικό της Παρών !danias
                      Από την επίσκεψη του Προέδρου της ΕΑΑΣ Υποστρατήγου Δανιά στο Παράρτημα της ΕΑΑΣ Τρικάλων…Αναμένεται να είναι παρών και εφέτος στη   Τελετή του Υψώματος  731 !

Η πρώτη μας γνωριμία με το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Τρικάλων μας άφησε  άριστες εντυπώσεις …Συναντήσαμε χαμογελαστούς  και φιλόξενους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και προσφορά …Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως αφού ο καφές που μας πρόσφερε ο Πρόεδρος  με τη συνδρομή  Συναδέλφου ήταν και αυτός μερακλίδικος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Συνολικές προβολές σελίδας

58161568

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου