**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Εργασίες Επιτροπής Αποκατάστασης Αδικιών για Στελέχη ΕΔ και Αποστράτους !

ΠΗΓΗ : aeroporiapostratos

Σύμφωνα με πληροφορίες του aeroporiapostratos ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΥΠΕΘΑ της Επιτροπής Σύνταξης Σχεδίου Νόμου & ΚΥΑ Μισθολογίου .
Ήδη η επιτροπή έχει συνεδριάσει μία (1) φορά και προχωρά η διαμόρφωση της πλήρης εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ μετά και τις........
εντολές, την θέληση και βούληση  του νέου Υπουργού Πάνου Καμμένου όπως έχει διαφανεί και από τις απανωτές του δηλώσεις για το θέμα.
Πρωταρχικό μέλημα  είναι η κατάργηση των ηλικιακών κριτηρίων, για να αποδοθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της απόφασης του ΣτΕ και στους Αποστράτους μετά της εφαρμογής του 100% .
Ευτυχώς για τους ε.ε. συναδέλφους μας (που δεν υφίστανται ηλικιακά κριτήρια) θα αποδώσει καλύτερα αποτελέσματα. 
Μια πρώτη εικόνα-προσέγγισης θα έχουν την προσεχή Δευτέρα.

Μας διαβεβαιώνουν ότι οι εργασίες της επιτροπής  θα περατωθούν ΆΜΕΣΑ   με την κατάθεση των προτάσεων  εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει ανακοινωθεί και όχι σε 3-4 μήνες όπως έχει γραφτεί.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και οι Προγραμματικές Δηλώσεις του Πρωθυπουργού  την Κυριακή στην Βουλή.
Για το ίδιο θέμα ανακοίνωση έχει εκδώσει και ο  Συνδ.Αποφ.ΣΣΑΣ που συμμετέχει δια του Προέδρου της στην επιτροπή......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου