**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Γενική Συνέλευση και κοπή Βασιλόπιτας της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού 2015 !

PDF Εκτύπωση E-mail

las emvlima
                                    
                         (πατώντας στα πράσινα, βλέπετε φωτογραφίες)
     Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΕΔ η ετήσια τακτική  Γενική Συνέλευση και η κοπή της Βασιλόπιτας της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού (ΛΑΣ).  Στην εκδήλωση παρέστησαν ως προσκεκλημένοι, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, επίτιμο Μέλος της ΛΑΣ και ο Διοικητής της ΣΣΕ Υπτγος Χρήστος Καρυώτης.
Συμμετείχαν ο Δντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξχος Αντώνιος Δάρας, ο Υδντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Σχης (ΑΣ) Χρήστος Ηλιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξκων ΠΒ και πρώην Διευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Αντγος ε.α. Πέτρος Μαρκόπουλος, ο επίτιμος Α' Υ/ΓΕΣ Αντγος ε.α. Νικόλαος Ταμουρίδης, οι πρώην Διευθυντές ΔΑΣ/ΓΕΣ Υπτγος ε.α. Γεώργιος Φανής, Αντγος ε.α. Γεώργιος Κυριακάκης,
ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου φίλων Αεροπορίας «ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ» Μύρων Γιαννακάκης άπαντες Μέλη της ΛΑΣ.
Πρόεδρος της Γ.Σ. και Γραμματέας εκλέχθηκαν αντίστοιχα οι Ταξχος ε.τ. Γεώργιος Ροδόπουλος και Τχης εα Μανουσουδάκης Ρούσσιος.  Βέβαια ο Γεν. Γραμματέας και ο Ταμίας στη θέση τους.
Για μια ακόμη φορά ήταν μεγάλη η συμμετοχή των Μελών μας, γεμίζοντας την αίθουσα,  ή και στη βεράντα, από όλες τις γενιές, ακόμη και πολιτικό προσωπικό, στηρίζοντας έτσι το ΔΣ στις προσπάθειές του.
 Η ΓΣ ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου της ΛΑΣ Ταξχου ε.α. Βασιλείου Νικολόπουλου, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών συναδέλφων, συνεχίσθηκε με τον απολογισμό, την έκθεση της Ε.Ε. επιτροπής από τον Πρόεδρό της Σχη ε.α. Ιωάννη Χαλαστάρα και τον προγραμματισμό του επομένου έτους.  Συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν διάφορα θέματα (η διάθεση γραφείου σε χώρο της ΠΟΣ με την υποχρέωση συμμετοχής στα λειτουργικά έξοδα, τροποποίηση καταστατικού, χοροεσπερίδα 21/3/2015 στη ΛΑΕΔ,  η  πρόταση απονομής τίτλου επιτίμου σε πρώην Α/ΓΕΕΘΑ για τη συμβολή του στην ίδρυση του Όπλου της ΑΣ κλπ)
  Ο Πρόεδρος του ΔΣ υπό την ιδιότητά του και ως Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα επί οικονομικών και μη θεμάτων.
Ιδιαίτερη έμφαση και ανάλυση έγινε επί των προτάσεων που έχουν κατατεθεί στην επιτροπή συντάξεως σχεδίου νόμου και ΚΥΑ για μισθολόγιο και συντάξεις, που συγκροτήθηκε από το ΥΠΕΘΑ, όπου συμμετέχει ο Πρόεδρος της ΛΑΣ, προταθείς από το Συντονιστικό των Ενώσεων αποστράτων.
 Ακολούθησε η καθιερωμένη ευλογία, από τον πατέρα Παύλο Υδντή Δνσης Θρησκευτικού/ΓΕΕΘΑ και η κοπή της βασιλόπιτας. Τυχερός φέτος από τα μέλη της ΛΑΣ ήταν ο Δντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξχος Αντώνιος Δάρας, ο οποίος κέρδισε ένα εξαιρετικό tablet.
    Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στη Γενική Συνέλευση.

                                                        Για το Δ.Σ.
                   Ο  Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας
         Βασίλειος  Νικολόπουλος                               Αναστάσιος Παρασκευόπουλος
                  Ταξχος ε.α.                                                          Ανχης ε.α.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 02:42

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου