**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Από το Νοσοκομείο Κατερίνης στο Πεζικό στον Έβρο !


Ένα λεωφορείο 55 θέσεων παρέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης στο 535 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού του Ν. Έβρου. Το λεωφορείο, το οποίο εχρησιμοποιείτο για τις ανάγκες του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου και τη μεταφορά των εργαζομένων, είχε περιπέσει σε αχρηστία λόγω οικονομικής αδυναμίας για την επισκευή του.
Έτσι, ο διοικητής του Νοσοκομείου Αστέριος Φαρμάκης απέστειλε προς την 3η ΥΠΕ αίτημα δωρεάν παραχώρησης, που απευθυνόταν προς κάθε ενδιαφερόμενη υπηρεσία, στο πλαίσιο της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Το 535 Μ/Τ Πεζικού εκδήλωσε ενδιαφέρον και το λεωφορείο να βρίσκεται πλέον στην ιδιοκτησία του και το Στρατό να έχει αναλάβει την επισκευή του. 

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής έγινε το πρωί της Παρασκευής, ενώ υπογράφηκε και το σχετικό πρωτόκολλο ανάμεσα στον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Φαρμάκη και τον διοικητή του Τάγματος κ. Ευαγγελίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου