**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Γιατί η επιστροφή των ΄΄κλεμμένων΄΄ βαπτίζεται και από τον ΥΠΕΘΑ αύξηση σε μισθούς και συντάξεις !

ΠΗΓΗ : ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΕΠ ΩΜΟΥ


Την 20 Φεβ 2015 διαβάσαμε σε διάφορες ιστοσελίδες ότι η επιτροπή ολοκλήρωσε το έργο της που συστάθηκε για το Μισθολόγιο με εντολή του κ. ΥΠΕΘΑ.

Την 13 Μαρ 2015 σε απάντηση του ΥΠΕΘΑ σε κοινοβουλευτική ερώτηση στη Βουλή με θέμα “Εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων του ΣτΕ για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις” ο κ. ΥΠΕΘΑ ενημέρωσε ότι στόχος είναι να δοθεί, η αύξηση στους μισθούς και στις συντάξεις και εν συνέχεια να ακολουθήσει η καταβολή των οφειλομένων, με τρόπο που θα καθορισθεί, σύντομα μόλις η ως ανω επιτροπή ολοκληρώσει το έργο της.

Τί ισχύει; Ολοκλήρωσε την 20 Φεβ 2015 το έργο της η επιτροπή;
Υπάρχει καιι άλλη επιτροπή;

Η εφαρμογή της απόφασης Δικαστικής Απόφασης – αποκατασταση των μισθών, ονομάζεται αύξηση σε μισθούς και συντάξεις;

Eλπίιζουμε για άλλη μια φορά μην στραφεί η κοινωνία εναντίον μας βαφτίζοντας “αυξήσεις” τα χρήματα τα οποία υπεξαιρέσε η προηγούμενη Κυβέρνηση;
Είναι γνωστό οτι είναι υπεξαιρεθέντα χρήματα, είναι χρήματα που πήραν από τους ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτά που μας “έκλέψαν” αποδίδονται, διότι έτσι διέταξε το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας.
Η συγκεκριμένη απόφαση δεν ομιλεί για αυξήσεις στους μισθούς μας, όπως επανειλημμένως τονίζονταν από την προηγούμενη Κυβέρνηση και από επικοινωνιακούς κύκλους, χάριν εντυπώσεων και κοινωνικού αυτοματισμού, αλλά για παράνομες και αντισυνταγματικές κρατήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο.

auksiseis
ΕΣΠΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου