**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΕΣΠΕΚΜ : Απίστευτο !!! Σε ποιον-ποιους ανήκουν οι Λέσχες ? Ποιοι τις πληρώνουν και ποιοι τις χρησιμοποιούν ? Ποιοι αποφασίζουν ?

ΣΧΟΛΙΟ : Αλήθεια , ποιος θα μας πει τι και τι συμβαίνει με ις Λέσχες ??Ποιος άραγες αποφασίζει ποιος θα μπει και ποιος όχι στις Λέσχες μας ?

 

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η εκ νέου άρνηση παραχώρησης μιας Λέσχης σε Ένωση Στρατιωτικών.
Ο λόγος γίνεται αυτή τη φορά για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου η οποία με επίσημο έγγραφο της είχε ζητήσει την παραχώρηση της Λ.Α.Φ. Ιωαννίνων...
για τις 15 Φεβρουαρίου 2015 προκειμένου να πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της.
Η προφορική απάντηση που έλαβαν οι «Ηπειρώτες» ήταν αρνητική (διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα) και χωρίς να εξηγούνται οι λόγοι της μη παραχώρησης.
Με έκπληξη χθες Σάββατο 7 Μαρτίου, οι συνάδελφοι στα Ιωάννινα είδαν να έχει παραχωρηθεί η Λ.Α.Φ. στον τοπικό Ροταριανό Όμιλο. Την ώρα δηλαδή που οι στρατιωτικοί πληρώνουν μέσω της μισθοδοσίας του κάθε μήνα για τις Λέσχες, δεν τους παραχωρούνται προκειμένου να πραγματοποιήσουν κάποια εκδήλωση, ενώ παράλληλα διατίθενται συνεχώς σε διάφορους άλλους συλλόγους, ομίλους, σωματεία.
Τα ερωτήματα πολλά… και τα συμπεράσματα δικά σας !!!
rotary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου