**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

20 ο Συνέδριο Βαλκανικής Επιτροπής Στρατιωτικής Ιατρικής !

PDF Εκτύπωση E-mail

Το 20ο Συνέδριο της ΒΕΣΙ (Βαλκανική Επιτροπή Στρατιωτικής Ιατρικής), θα πραγματοποιηθεί από 08 έως 11 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο “Porto Palace” στη Θεσσαλονίκη.

Η ΒΕΣΙ ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της 2ης Συνόδου στη Θεσσαλονίκη, το Νοέμβριο του 1994, μεταξύ των Βαλκανικών κρατών της Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Τουρκίας. Το 2008 υπογράφηκε η ένταξη της Σερβίας ως πλήρες μέλος, ενώ το 2009 έγινε αποδεκτή η αίτηση της Αλβανίας ως νέο μέλος.
Σκοπός της ΒΕΣΙ είναι η ανταλλαγή απόψεων και ιατρικών γνώσεων μεταξύ των κρατών μελών (κ-μ) σε θέματα Στρατιωτικής Ιατρικής,  Προληπτικής Ιατρικής, Διαχείρισης Τραύματος, Μαζικών Απωλειών Υγείας, Επείγουσας Ιατρικής, Παθολογικής και Χειρουργικής Ιατρικής, Αεροπορικής και Καταδυτικής Ιατρικής, Ψυχικής Υγείας, Νοσηλευτικής, Κτηνιατρικής, Κλινικής Έρευνας και Μελέτης. Πέρα από αυτό, επιδιώκεται η σύσφιξη φιλίας μεταξύ των κ-μ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου