**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Περιοδεία ΥΦΕΘΑ Ν. Τόσκα στο ΝΑ Αιγαίο, στο χώρο ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ !

ΠΗΓΗ : ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΕΠ' ΩΜΟΥ
ΣΧΟΛΙΟ : Τα ταξιδάκια καλά κρατούν !!! Κάτι πιο νέο κάτι και για αυτους αλλα για εμας έχει???


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε μονάδες και φυλάκια στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ (Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) στο ΝΑ Αιγαίο, καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών στη Ρόδο.
 
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα στρατόπεδα “Επιλάρχου Φράγκου Χρήστου” έδρα της 395 Επιλαρχίας Αναγνωρίσεων Εθνοφυλακής (395 ΕΑΡΜΕΘ) και “Λοχαγού Μπελούμπαση Νικόλαου”, όπου εδρεύει η 1/38 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (1/38 ΔΤΕ) και ενημερώθηκε για την αποστολή των μονάδων και τη στελέχωσή τους.
 
Κατόπιν, έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, ενώ συναντήθηκε διαδοχικά με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο.
 
Επίσης, ο κ. Τόσκας πραγματοποίησε σύντομες επισκέψεις στο Καστελλόριζο και στο Φαρμακονήσι, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό της αντίστοιχης Δύναμης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) των δύο ακριτικών νησιών.
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου