....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Ποιος είναι ο Αστ. Δντής στον οποίο επιτέθηκε φραστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου !
Το όνομά του είναι Βασίλης Ρόκκος και έγινε την Τετάρτη το πρόσωπο της ημέρας, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου έσπευσε καταπάνω του για να ζητήσει πιεστικά εξηγήσεις για την ανακοπή της πορείας.


Ο επί εννέα χρόνια αστυνομικός διευθυντής του τμήματος της Ομόνοιας, ο οποίος συνέβαλε στις προσπάθειες για να ανοίξει η Ομόνοια και πάλι για το ευρύ κοινό, έχει αντιμετωπίσει περισσότερες από 600 πορείες, θεωρείται μετριοπαθής και άνθρωπος με κοινή λογική. Αλλωστε χθες σχολιάστηκε κατά κόρον η ηρεμία του, οι χαμηλοί του τόνοι, οι απαντήσεις που έδινε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που παρουσία διαδηλωτών, φωτογράφων και καμερών τον σφυροκοπούσε με ερωτήσεις.

Ο Βασίλης Ρόκκος έχει δύο μεταπτυχιακά, σύμφωνα με τον Βήμα FΜ, και εξελίσσεται σταθερά -ανεξαρτήτως... κυβέρνησης- στην ιεραρχία. Οικογενειάρχης, με μισθό που δεν ξεπερνά τα 1.400 ευρώ καθαρά. 

Μετά το περιστατικό η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή προγραμματισμένες συγκεντρώσεις, εντάσσονται στο γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό οι επικεφαλής αξιωματικοί των μέτρων τελούσαν υπό το συντονισμό, τις κατευθύνσεις και τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων. Η Ελληνική Αστυνομία, ως θεσμός του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, εγγυάται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών και παράλληλα προστατεύει το δικαίωμα της κοινωνίας στη δημόσια τάξη και ασφάλεια».

ΣΧΟΛΙΟ : Κα Κωσταντοπούλου, το ακούσατε ??? ΄΄ δεν ξεπερνά τα 1400 ευρώ καθαρά΄΄ 
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό??? Που να ξέρετε , εσείς αυτους τους μισθούς δεν τους ξέρετε καθόλου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου