**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ξέμειναν από λεφτά για τους μισθούς των Στρατιωτικών !

ΠΗΓΗ : ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠ' ΩΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ : Λες να.......??????
 
Στρατιωτικοί
Σε μία καταγγελία – “βόμβα” προχωρά η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) που χάρη στον πρόεδρο της Λοχαγό (Ο) Ηλία Νατσίουλα, πάντα έχει άμεση εικόνα και καλή ανάλυση αναφορικά με τα οικονομικά. Η ΈΣΠΕΘ καταγγέλλει πως με νέα ανακατανομή στον προυπολογισμό του ΥΠΕΘΑ μεταφέρεται ποσό 88 εκατομμυρίων ευρώ “από το σύνολο των 140 εκατ ευρώ που εγγράφηκαν αρχικά στον Π/Υ του 2015 του ΚΑΕ 0418, κωδικού που αφορά στην καταβολή της διαφοράς αποδοχών της παρ. 3 του άρθρου 86 του ν. 4307/14(ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ)”.
Τα ποσά πάνε σε κωδικούς που καταβάλλεται η μηνιαία μισθοδοσία των στελεχών (ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, όπως ΚΑΕ 0411, 0412, 0414, 0415 Κ.Λ.Π).“Πρόκειται για μια μεγάλη μεταφορά ποσού στους παραπάνω κωδικούς και αντίστοιχα μια μεγάλη μείωση του κωδικού των αναδρομικών. Συγκεκριμένα οι κωδικοί του ΓΕΣ ενισχύονται σχεδόν όλοι ήτοι ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΊ ΚΑΙ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΣΌ 66 ΕΚΑΤ ΠΕΡΊΠΟΥ. Στο ΓΕΝ και ΓΕΑ ενισχύεται ο κωδικός του Βασικού Μισθού” αναφέρει η ΕΣΠΕΘ και αυτόματα μέχρι να ξεκαθαρίσει το ΥΠΕΘΑ και το Υπ.Οικ. τι συμβαίνει γεννάται το ερώτημα αν υπάρχουν λεφτά για τους μισθούς των Στρατιωτικών;.
Σημειώνεται πως η ΕΣΠΕΘ πριν λίγο καιρό είχε γράψει για την μεταφορά ποσών από κωδικό της ηλεκτρικής ενέργειας σε κωδικό των οδοιπορικών εξόδων, ώστε να καλυφθούν οι 4 ΗΕΕ παραμεθορίου, καθώς δεν είχαν προβλεφθεί πέρυσι κονδύλια με το σχέδιο Π/Υ 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου