**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Γιατί απαγορεύτηκαν τα κατοικίδια σε Στρκά Οικήματα και ΚΑΑΥ !


Σύμφωνα με διαταγή που εκδόθηκε, όσα στελέχη στεγαστούν εφεξής σε ΣΟΑ, ΣΟΜΥ, ΣΟΕΠΟΠ καθώς και σε ΚΑΑΥ (είτε σε παραθεριστικές περιόδους είτε τον υπόλοιπο χρόνο κάνοντας χρήση των οικημάτων των ΚΑΑΥ ως ξενώνες),τους απαγορεύεται ρητά η διατήρηση κατοικίδιων ζώων (πλην ωδικών πτηνών).
Βέβαια η παραπάνω διαταγή έρχεται σε αντίθεση με τον Νόμο 4039/2012 για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων (άρθρο 8 – Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες) όπου στο άρθρο 8 παράγραφος 1 αναφέρεται ότι επιτρέπεται η διατήρηση δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σε κάθε κατοικία.
zwa
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπήρξε αποδέκτρια διαμαρτυριών από μέλη της για το θέμα και απέστειλε σχετική επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμμένο, προκειμένου να επιληφθεί του ζητήματος και να άρει την συγκεκριμένη απαγόρευση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:
Επιστολή για Δεσποζόμενα Ζώα Συντροφιάς σε ΣΟΑ, ΣΟΜΥ, ΣΟΕΠΟΠ, και ΚΑΑΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου