**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Η Αεροπορία Στρατού τίμησε τα παιδιά της !

Την 7η Μαϊου 2015 και για  4η χρονιά διοργανώθηκε  στο Αεροδρόμιο Στεφανοβικείου, κάτω από την αιγίδα της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΔΑΣ/ΓΕΣ) , η «Ημέρα  Μνήμης και Τιμής της  Αεροπορίας Στρατού»:

  Μνήμης, για  τους πεσόντες  ιπταμένους (χειριστές και μηχανικούς).   Τιμής για τα ε.ε και ε.α. στελέχη και πολιτικό προσωπικό της.

Το ΓΕΣ εκπροσωπήθηκε από τον ΑΥ/ΓΕΣ . Παρόντες ήταν πολλοί ε.α. συνάδελφοι της Αεροπορίας Στρατού και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Στεφάνι μεταξύ άλλων κατέθεσαν οι κ.κ. Ταξχος ε.α. Νικολόπουλος Βασίλειος Πρόεδρος της Π.Ο.Σ. και ο Αντιπρόεδρος του ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Μαγνησίας, Σχης ε.α. Πετμεζάς, εκ μέρους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

Το Παράρτημα Νομού Πιερίας, παρών πάντα στις εκδηλώσεις των συναδελφων του,  εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο  Ταγματάρχη ε.α. Γεώργιο Χατζημαλλή και τον Αντιπρόεδρο Επίλαρχο ε.α. Αντώνιο Λαγογιάννη

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ :

 











                           
 
Μην σας ξεγελά η ομορφιάς της Μ.Κ αν  είναι πίσω απο το Απάτσι ξερνάει φωτιά και θάνατο …Άσχετα αν είναι μάνα με τρία παιδιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου