**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ημέρα προς Τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας !

Σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 , ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, εορτάσθηκε η Ημέρα προς Τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με Νομοθετική ρύθμιση για την επιβράβευση , ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των Αποστράτων Αστυνομικών , στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στον εορτασμό το παρόν  έδωσαν οι : Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κυρία Μαυρίδου Σοφία. ο Αστυνομικός Δντής της Δνσης Αστυνομίας Πιερίας  Ταξίαρχος κύριος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Διοικητής της XXIV ΤΘΤ Ταξίαρχος κύριος Ιωάννης Τσώνος, ο Πρόεδρος του ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας Τχης εα. Γεώργιος Χατζημαλλής, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Αξκών κύριος Μπέης Νικόλαος ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών  Σωμάτων Ασφαλείας κύριος Αδαμόπουλος Δημήτριος και πλήθος απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά την δοξολογία αναγνώσθηκε η Ημερησία Διαταγή του  Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστρατήγου κυρίου Δημητρίου Τσακνάκη, καθώς επίσης και σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΑΣΑ του Νομού Πιερίας  και η σεμνή αυτή τελετή έληξε με τον καθιερωμένο καφέ που προσέφερε στους καλεσμένους του ο Αστυνομικός Δντής σε γνωστό καφέ της πόλεως της Κατερίνης.

Ακολουθεί η Ημερησία Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας .


                                                                Ιερός Ναός Θείας Αναλήψεως

                                                    Δοξολογία

                                       Πολιτική , Στρατιωτική και Αστυνομική ηγεσία

                                 Ανάγνωση Ημερησίας Δγής του κ. Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου