**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ένας Ναύαρχος απαντά στον Γιάνη Βαρουφάκη που προτίμησε να πάει Αίγινα κι όχι Βουλή !

ΠΗΓΗ : onalert


10.07.2015 | 21:40
Image
Η επιλογή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη να μην είναι στη Βουλή αλλά να πάει στην Αίγινα έχει προκαλέσει θύελλα σχολίων και συζητήσεων. Η δικαιολογία του κ.Βαρουφάκη ότι ήθελε να περάσει το Σαββατοκύριακο με την μικρή του κόρη η οποία ζει στην Αυστραλία και αναχωρεί για εκεί τη Δευτέρα έχει την απάντησή της. Κι επειδή πάντα μας αρέσουν οι ψύχραιμες απαντήσεις ,επιλέξαμε το μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό -όπως πάντα- κείμενο που έγραψε στο facebook ο ναύαρχος Κώστας Γκορτζής:

“Κύριε Βαρουφάκη,
Θα ήταν απόλυτα σεβαστή η επιλογή σας να περάσετε το Σαββατοκύριακο με το παιδί σας, μια και αυτό μένει μακριά σας πολύ καιρό, αν και εσείς σεβόσασταν τόσους και τόσους που υποφέρουν σήμερα έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής τους ζωής μακριά από τα παιδιά τους ή ενημερώθηκαν για τη γέννησή τους με ένα Υπηρεσιακό Σήμα… Υπηρετώντας την πατρίδα, περιπολώντας στο Αιγαίο, αναχαιτίζοντας στον αέρα τον προκλητικό γείτονα, φυλάσσοντας τα σύνορα… Για να μη κινδυνέψει η πατρίδα. Και στις κρίσεις, ξεχνούν την οικογένεια, ξεχνούν την οικογενειακή εστία, δεν διανοούνται …διακοπές. Δεν τους σέβεστε, ούτε αυτούς ούτε οποιονδήποτε συμπατριώτη σας αγωνιά σήμερα για την τύχη της πατρίδας του αλλά και της οικογένειάς του. Η συμπεριφορά σας ξεπερνάει τα όρια του γραφικού. Δείχνει ανευθυνότητα ανώριμου έφηβου. Καιρός να μεγαλώσετε…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου