**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ιδρύθηκε νέος Σύνδεσμος εν ενεργεία στελεχών ΠΑ! Ποιοι συμμετέχουν ποιος ηγείται τι επιδιώκουν !

ΠΗΓΗ : onalert





Image
Το όνομα αυτού Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας. Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α τα αρχικά του. Είναι μια  νέα ένωση εν ενεργεία στρατιωτικών που  όπως εδώ και μέρες έχει αποκαλύψει το Onalert.gr  η διαδικασία ίδρυσής της ήταν θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί . Ολοκληρώθηκε λοιπόν και ιδού τα πρώτα κείμενά της . Είναι η ανακοίνωση της ίδρυσής της και ο πρώτος χαιρετισμός του προέδρου του ο οποίος είναι ο εν ενεργεία αξιωματικός της ΠΑ Ηλίας Κολλύρης.

Η ανακοίνωση

Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ ́αριθμ.394/2015 Απόφαση, το Ειρηνοδικείο Αθηνών έκρινε ότι τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για την αναγνώριση του Συνδέσμου και επικύρωσε το καταστατικό του με την επωνυμία ̈Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. ̈ (Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας).


Σκοποί του Συνδέσμου είναι:

1. Τα εν ενεργεία στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, να έχουν τη δική τους εκπροσώπηση, εντός των προβλεπόμενων πλαισίων της κείμενης στρατιωτικής νομοθεσίας, καθιστώντας το Σύνδεσμο αρωγό στα εν δυνάμει προβλήματα του όπλου και προσβλέποντας στην συμβολή της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας.

2. Η προαγωγή των ιδανικών της αφοσίωσης και της αγάπης προς το στράτευμα.

3. Η ανάδειξη θεμάτων – προβληματισμών – δυσχερειών και η προσπάθεια για τη θεσμική επίλυση αυτών, καθώς και η μελέτη και υποβολή εισηγήσεων και προτάσεων αναφορικά με την επιμόρφωση και τα εν γένει ζητήματα επαγγελματικής κατάρτισης των στελεχών.

4. Η ανάπτυξη συναδελφικών δεσμών τόσο μεταξύ των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας όσο και ευρύτερα μεταξύ των Αξιωματικών και των Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ηλίας Κολλύρης Ανθσγός (ΤΣΕ) 6983513027

H ΓΕΝΙΚH ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μαρία Χατζηϊωάννου Λχίας (ΣΣΝΣ)
6930961099

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.seensa.gr

Email: info@seensa.gr

Και ο πρώτος χαιρετισμός του ΔΣ


Αγαπητοί Συνάδελφοι, η Πατρίδα μας, ταλανίζεται από δύσκολες στιγμές. Οι κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές της δομές, δοκιμάζονται καθημερινά και η ανησυχία των συμπολιτών μας, είναι παραπάνω από έκδηλη.

Είναι μεγάλη ευλογία, για τον κάθε έναν από εμάς, να νιώθει την Αεροπορία μας, ως δεύτερη οικογένεια του. Είναι μεγάλη πρόκληση, να μοιραζόμαστε, μέσα από κοινές σκέψεις - πρωτοβουλίες και δράσεις, ιδέες για την καλυτέρευση της υπηρεσιακής, προσωπικής και οικογενειακής μας ζωής.
Όλα αυτά συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί η ανάγκη έκφρασης, η οποία οδήγησε στο Σύνδεσμο Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας ( Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. ) γιατί όλοι μαζί ενωμένοι, πλάι στη Στρατιωτική μας Ηγεσία μπορούμε:

•  να μετατρέπουμε την ανησυχία μας σε σκέψη προς συζήτηση, 

•  να μορφοποιούμε την αγωνία μας σε έμπρακτη έκφραση, 
και να τροποποιούμε την ιδέα και το όραμά μας σε πράξη. 
Στο σημείο αυτό, καλωσορίζουμε και καλοδεχόμαστε στο Σύνδεσμό μας και όλα τα Εν Ενεργεία Στελέχη του Σώματος Στρατολογικού - Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων (ΣΣΝΣ), ως εν δυνάμει μέλη, τα οποία δύναται να υπηρετούν σε μονάδες και μείζονες σχηματισμούς του Όπλου μας. 


Θα ήταν μεγάλη παράλειψη, από μέρους μας, να μην χαιρετήσουμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), για τις αγόγγυστες προσπάθειες τους, στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας.

Τα μέλη του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. θα βρίσκονται κοντά σε κάθε υγιή πρωτοβουλία και δράση της Π.Ο.Ε.Σ.

Μέσα από τον χαιρετισμό μας αυτό, θα θέλαμε να αποδώσουμε έναν ελάχιστο φόρο τιμής, σε όλους τους απόστρατους Συναδέλφους Ανώτερους και Ανώτατους Αξιωματικούς, οι οποίοι συνέβαλαν στο να βρίσκεται η Αεροπορία μας, στο ύψος που της αρμόζει.

Ιδιαιτέρα μνεία για χαιρετισμό και εγκάρδια τιμή, απευθύνουμε στη Στρατιωτική μας Ηγεσία, της οποίας τη συνδρομή και στήριξη, θα επιδιώκουμε πάντα, καθώς αποτελεί τον θεματοφύλακα σταθερότητας αλλά και εξέλιξης του υπηρεσιακού μας επιπέδου και όχι μόνο, ενισχύοντας έτσι το υψηλό φρόνημα της Πολεμικής Αεροπορίας. 
Με βάση όλων των παραπάνω, εκλεκτοί εν ενεργεία Συνάδελφοι της Π.Α. και του Σ.Σ.Ν.Σ., σας καλωσορίζουμε και σας προσκαλούμε στο Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. Ευχόμενοι να γίνει από όλους, αντιληπτή η διάθεσή μας, να δράσουμε από κοινού και όχι να αντιδράσουμε, να ''ενώσουμε'' και όχι να ''διαιρέσουμε'', μακριά από ''χρώματα'' και ''κόμματα''. Σε αυτή μας την πρόσκληση, δεν περισσεύει κανείς. Για το καλό του κάθε συναδέλφου, για το καλό της Αεροπορίας μας, για το καλό όλων! 


Με εκτίμηση Το Δ.Σ. 


Το έμβλημά του Συνδέσμου Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου