**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

΄΄Αναταράξεις΄΄ στον Υπουργικό διάδρομο του ΥΕΘΑ ! Τρία μέλη του Γραφείου του στον νέο Σύνδεσμο !

“Αναταράξεις” στα γραφεία του υπουργικού διαδρόμου στο ΥΠΕΘΑ προκάλεσε η ίδρυση του Συνδέσμου Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας. Τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α υπηρετούσαν μεχρι σήμερα στο Στρατιωτικό Γραφείο του Πάνου Καμμένου. Και τα τρία αποχώρησαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α:


Ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας ιδρύθηκε από Αεροπόρους για τους ίδιους τους Αεροπόρους.

“Ο Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. θέλοντας να παραμείνει πιστός στις αρχικές του δεσμεύσεις - μακριά από χρώματα και κόμματα - το κάνει πράξη!

Μέλη του ΔΣ του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. που μέχρι σήμερα υπηρετούν στο ΣΓ ΥΕΘΑ (Στρατιωτικό Γραφείο Υπουργού Άμυνας), αιτήθηκαν αποδέσμευσης.

Ο Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. χαιρετίζει και συγχαίρει την πρωτοβουλία των Σγου (ΥΔΚ) Ρώτα Δημήτριου, Ασμια (ΕΨΚΤ) Μητσόπουλου Γεώργιου και Λχία (ΣΣΝΣ) Χατζηϊωάννου Μαρίας, οι οποίοι οικεία βουλήσει επέλεξαν να αφήσουν τα γραφεία του Υπουργικού διαδρόμου και να βρεθούν σε μονάδες, κοντά στην αγωνία των συναδέλφων Αεροπόρων και Στρατολόγων -Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων.

Ευχή του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. είναι η πρωτοβουλία αυτή των συναδέλφων να γίνει το παράδειγμα προς μίμηση, προσκαλώντας και μέλη άλλων Ενώσεων (που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να απολαμβάνουν Υπουργικούς θώκους) να χαιρετήσουν έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή”.

Με την ανακοίνωση της ίδρυσης του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α και την δημοσιοποίηση των ονομάτων του ΔΣ προκλήθηκε αμηχανία στο Στρατιωτικό Γραφείο Καμμένου στελέχη του οποίου έλεγαν ότι δεν είχαν ιδέα για την ίδρυση του Συνδέσμου και την συμμετοχή των τριών. Προφανώς ακολούθησαν συζητήσεις που οδήγησαν στην απόφαση για τις μεταθέσεις των τριών μελών ,που έγιναν όπως φαίνεται με κοινή συναίνεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου