**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Πανστρατιά κατά του νέου μνημονίου από ΕΔ και ΣΑ !

ΠΗΓΗ :kranos


Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
Συνήλθαν σήμερα σε κοινή συνεδρίαση τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, προκειμένου να εξετάσουν τη στάση του συνδικαλιστικού κινήματος των ενστόλων, ενόψει της ψήφισης του τρίτου Μνημονίου- Αρμαγεδδώνα.
Κοινή εκτίμηση των Προεδρείων ήταν ότι πρόκειται για νέα επαχθή, άδικη και αντιλαϊκή επίθεση ενάντια στα εναπομείναντα δικαιώματα των εργαζομένων που σφαγιάζουν ό,τι απέμεινε από το φτωχοκάμματό μας, την πενιχρή μας σύνταξη και τα κοινωνικά μας δικαιώματα.
Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι οι κυβερνώντες αντί να καταργήσουν με ένα νόμο τα καταστροφικά μνημόνια 1 και 2, έφεραν ένα νέο Μνημόνιο, το ίδιο σκληρό, υφεσιακό που βυθίζει την ελληνική κοινωνία ακόμα περισσότερο στη φτώχεια, επεκτείνει την κηδεμονία των δανειστών και «νομιμοποιεί» τον κοινωνικό εξανδραποδισμό, την ίδια ώρα που μέχρι χθες υπόσχονταν πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών, κατάργηση του άρθρου 220 για τα ταμεία, κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και κατάργηση του μαθηματικού τύπου για τον υπολογισμό του εφάπαξ.
Ειδικότερα, για τους ένστολους εργαζόμενους το νέο Μνημόνιο προβλέπει ανατροπή του ασφαλιστικού συστήματος, διαλύει τα Ταμεία μας και προαναγγέλλει δήθεν εξορθολογισμό του μισθολογίου, ήτοι νέες περικοπές.
Μπροστά σ' αυτή τη νέα λαίλαπα και την ανακολουθία των κυβερνώντων, συνεχίζουμε σταθερά τον αγώνα μας για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των μελών μας, την αξιοπρέπειά μας και το μέλλον των εργασιακών μας χώρων.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους αρμόδιους Υπουργούς να διορθώσουν τις άδικες για τους ενστόλους ρυθμίσεις και να ανασύρουν στη μνήμη τους ό,τι έλεγαν προεκλογικά και μετεκλογικά.
ΚΑΛΟΥΜΕ, τέλος, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές μας να συμμετέχουν ενεργά στην αυριανή πανελλαδική διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ, όπου θα βρίσκονται και τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών μας, μετά από τις παραστάσεις διαμαρτυρίας, στις οποίες θα προβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στα συναρμόδια Υπουργεία.
ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!
Ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος
Οι Πρόεδροι
Π.Ο.ΑΣ.Υ.  Π.Ο.ΑΞΙ.Α.  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.  Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Ε.Α.Π.Σ.
Π.Ε.Α.Λ.Σ.
Π.Ο.Ε.Σ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ιωάννης ΣΑΪΤΑΚΗΣ Δημήτριος ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Ανέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου