**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Φωνή Λαού , Οργή Θεού !




ΣΧΟΛΙΟ : Το άτομο δεν γράφει απο μόνο του, εκτελεί εντολές για να δούνε αντιδράσεις.
Να συμπληρώσω : Γιατί κάποιοι Ναύαρχοι ταχουν βάλει με όλους μας ??? 
Ο χειρότερος εχθρός τελικά είμαστε εμείς οι ίδιοι??? Κρίμα, αυτο δεν λέγεται ΄΄ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΄΄ !!!

PDF Εκτύπωση E-mail


Απόφοιτοι Σασίτες και άλλοι συνάδελφοι διαφορετικών Σχολών,αλλά αλληλεγγυοι μας,τοποθετούνται δημόσια επί του άρθρου του ναυάρχου Κρυονερίτη & της προτάσεώς του, για την κατάργηση της Σ.Σ.Α.Σ. και της Σ.Α.Ν.:
«Είπατε τώ βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ουδέ παγάν λαλέουσαν. Απέσβετο και το λάλον ύδωρ»
-ΓΑ Ελεος πια με τη ΣΣΑΣ και τη ΣΑΝ......Αδυνατούμε πλεον να κατανοήσουμε αυτη την "λογική" (?) και καθε φορά που επιχειρηματολογούμε , δεν λαμβάνουμε καμμια απάντηση.....Ευτυχώς πάντως που κάποιοι "ταγοι" μας, έφυγαν νωρίς και δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους, στο παρελθόν !!!!!
-Β.Μ. Ναύαρχε, μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας κατάλαβες ό,τι την ζημιά στις ένοπλες δυνάμεις την έχει κάνει η ΣΣΑΣ και η ΣΑΝ; Οι απόφοιτοι των αναφερομένων σχολών <<πολεμούν>> κάθε μέρα ο καθένας από το δικό του μετερίζι(γιατροί, δικαστικοί, στρατολόγοι, οικονομικοί) και στους 3 κλάδους των ενόπλων δυνάμεων και μάλιστα σε καιρό ειρήνης. Η ολοκληρωμένη και δομική αναδιάρθρωση στις ένοπλες δυνάμεις θα έρθει μόνο όταν σταματήσει το ένδοξο ΠΝ να ασχολείται με τα καλύμματα των καρεκλών στις δεξιώσεις!!!!Και κάτι τελευταίο...ΣΣΑΣ και ΣΑΝ ποτέ δεν λέρωσαν το όνομα και την φήμη τους με μίζες και λαμογιές (υποβρύχια, zumbr, φρεγάτες) και άλλα πολλά....
-ΓΚ Και για το ναυτικό να πάρουμε απο την εμποροπλοιάρχων, Ο ΣΞ βαυκαλιζεται απο τους στρατηγούς και ο νόμος περι καταστάσεως αξιωματικών προσβάλλει τους χαμηλόβαθμους ένστολους στρατιωτικούς προφανώς εννοει υπαξιωματικούς αλλα ο νόμος έχει τίτλο αξιωματικών. Να καταργήσουμε και το δικαστικό να καταργησουμε και το στρατολογικό εντέλει να καταργήσουμε και το πεζικό. Κρίμα έφυγε και ο Μπαρουφάκης θα έγραφε στο νέο μνημόνιο κοινωνική τριβή Αξιωματικών εξοικονόμηση 15 εκατ - δραστικός περιορσμος της ένωσης αποστράτων 4 εκατ και άλλα παραμύθια.
-ΣΑ Ειναι η υπέροχη λογική του εγω τα ξερω ολα! Μνήμες και εμμονές που ακολουθούν τον καθένα απο τα πολυ πολυ εφηβικά του χρόνια, συμπληρωμένα με ημιτελείς γνώσεις δήθεν στρατιωτικής επιστημοσύνης, φτάνοντας να κάνουν σε λιγοτερο απο πεντε λέξεις, προτάσεις κατάργησης αυτών των σχολών. Ανάξια ακομα και η παρούσα μικρη τοποθέτηση.! Κριμα.
-ΑΘ Το άτομο δεν γράφει απο μόνο του, εκτελεί εντολές για να δούνε αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου