**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ενέργειες επί της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου

ΕΠΕΙΓΟΝ – ΕΠΕΙΓΟΝ – ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

Αγαπητοί απόστρατοι συνάδελφοι

Γνώμη του Παρ/τος Ρεθύμνου (και έτσι το εξετάζουμε να ενεργή-σουμε για κέρδος χρόνου και εξοικονόμηση πόρων) είναι ότι οι αιτή-σεις πρέπει να αποσταλλούν συγκεντρωτικά στο ΓΛΚ αφού συγκεντ-ρωθούν στην γραμματεία μας.  

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ:

       ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΩΤΟΥΝ:
      Από που προκύπτει ότι πρέπει να υποβάλλουν τον συγκεκριμένο τύπο εντύπου (ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ) όπως στο συνημμένο υπό-δειγμα που σας αποστείλαμε με το προηγούμενο e-mail μας είτε για ενέργεια, είτε για ενημέρωση των υπολοίπων συναδέλφων.

                ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Το υπόψιν υπόδειγμα Αίτησης προς το ΓΛΚ συντάχθηκε από τον εξαίρετο απόστρατο συνάδελφο Ταξχο(ΣΛ) ε.α. κο Παντελή Παντελή ο οποίος είναι δικηγόρος στην Θεσ/νίκη, και ασχολείται με στρατιω-τικά θέματα. 

        Οπως αντιλαμβάνσθε το ζήτημα αφορά και τον ίδιο προσωπικά και ο ίδιος μου ζήτησε να το το κοινοποιήσω προς όλους τους συνα-δέλφους για άμεση ενέργειά μας.

Το ΤΣ του παράρτηματός μας επιθυμεί να τον ευχαριστήσει για την άμεση συνδρομή του

ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ: 6974642718

ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΛ-ΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου