**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Η απόφαση ΚΥΣΕΑ για την αλλαγή ηγεσίας στο ΓΕΕΘΑ σχεδόν 24 ώρες μετά τη διαρροή της !

ΠΗΓΗ : onAlert

20.08.2015 | 17:34
Image
Μετά από τη διαρροή της πληροφορίας για την αλλαγή ηγεσίας στο ΓΕΕΘΑ στο Onalert.gr κι αφού μεσολάβησε και μια ανακοίνωση της ΝΔ περί “κρυφών κρίσεων”, του ΥΠΕΘΑ και η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακοινώσει επισήμως το αυτονόητο. Δηλαδή ότι ο Μ.Κωσταράκος αποστρατεύεται. Ανακαλείται βεβαίως αυθημερόνω στην υπηρεσία “προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ως Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, όπως λέει η ανακοίνωση:


Με απόφαση του ΚΥΣΕΑ στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τοποθετείται ο Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, Αρχηγός ΓΕΝ ο οποίος προάγεται στον βαθμό του Ναυάρχου.

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΝ τοποθετείται ο Αντιναύαρχος Γιώργος Γιακουμάκης ΠΝ, Αρχηγός Στόλου.

Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος τίθεται σε αποστρατεία, του απονέμεται ο τίτλος του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ανακαλείται αυθημερόν στην ενεργό υπηρεσία προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ως Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ τίθεται σε ισχύ στις 15 Σεπτεμβρίου 2015.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου