**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Τον... πραξικοπηματία όγδοο ΥΕΘΑ και προκάτοχό του υποδέχτηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ !

ΠΗΓΗ : onalert

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος κλείνει τον κύκλο του ,υποδεχόμενος ως ΥΕΘΑ ,τον Αρχηγό που αντικατέστησε,επί υπουργίας Πάνου Μπεγλίτη! Παίζει παιχνίδια η ζωή.

Μετά από την ματαίωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2011, ο τότε ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης προχώρησε σε αντικατάσταση των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων. Δημοσιεύματα της εποχής έκαναν λόγο ακόμη και…για κίνδυνο πραξικοπήματος. Όσοι είχαν προσωπική άποψη για τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο ,γελούσαν,αλλά ένα μέρος της κοινής γνώμης πιθανόν και να πίστεψε ότι …το πολίτευμα κινδύνευε.

Των κρίσεων προηγήθηκε ένα γεύμα του Μπεγλίτη με τον Κωσταράκο,στ Λέσχη του Γ΄Σώματος Στρατού. Σ΄ αυτό το γεύμα ο Μπεγλίτης πίστεψε ότι είχε βρει τον Α/ΓΕΕΘΑ το μέλλοντος. Κι έτσι του εμπιστεύθηκε το τιμόνι των ΕΔ.

Ο Μπεγλίτης αποχώρησε σύντομα .Ακολούθησαν άλλοι επτά ΥΕΘΑ!!! Τους υποδέχτηκε όλους ο Μ.Κωσταράκος. Ο όγδοος είναι …ο “πραξικοπιματίας” Γιάγκος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου