**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Στρατηγοί και Ναύαρχοι στις εκλογικές λίστες !

ΠΗΓΗ : staratalogia

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο από τον χώρο των βετεράνων, ο επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ, στρατηγός Φρ. Φράγκος, δήλωσε αποχή, ενώ, ταυτόχρονα, μας έριξε κατακέφαλα ένα... πατριωτικό κήρυγμα. Στρατηγέ μου, πρέπει σε κάποια στιγμή να λάβεις θέση. Διαφορετικά πήγαινε να μονάσεις, κριτική κάνουμε όλοι. Η δράση και η τόλμη μας λείπει...

Επιφανείς στρατιωτικοί που έπρεπε να κοσμούν εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια Επικρατείας απουσιάζουν. Τιμή στις ΕΔ...

Από τους Συριζαίους ο πρώην ΥΦΕΘΑ κ. Ν. Τόσκας δεν συμπεριλαμβάνεται στο Επικρατείας. Οδεύει στη μάχη των χαρακωμάτων, δηλαδή σε κανονικό ψηφοδέλτιο, όπου όμως είναι βέβαιη η επανεκλογή, αφού είναι σε εκλόγιμη θέση.

Υπηρέτησε σεμνά τη θέση του ΥΦΕΘΑ και πολύ καλύτερα από προκατόχους του, της εποχής Αντωνομπένηδων, ΣτρατηγοΝαύαρχους. Καλή επιτυχία.

Στη ΝΔ, στη πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, μετέχει ο Παναγιώτης Χηνοφώτης, πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, βουλευτής Επικρατείας το 2007, ο οποίος θήτευσε υφυπουργός Δη μ. Τάξης στις μέρες που κάηκε η Αθήνα.

Από το ΚΚΕ ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του ναυάρχου ε.α. Γιάννη Ντουνιδάκη.

(ΠΑΡΟΝ 13/09/2015 – Σ.Λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου